Év koncertje - szavazás
Dunavarsány 2018. aug. 03. (20:00)

Üllői úti Fá:k koncert! Vendég: Smokin'Kills


Üllői úti Fá:k koncert! Vendég: Smokin'Kills

Üllői Úti Fuck

A gitáros-énekes Szántó Faszi együttese, az ikonikussá vált, 1988-ban alapított Üllői úti Fuck, ami egy Üllői úti Kosztolányi emléktábla félreolvasásának eredménye.
A többi mára már történelem.
Az Üllői Úti Fuck zenei stílusa: budapesti odamondogatós, de a Fuck örömmel és töretlen lelkesedéssel viszi el az odamondogatást az ország minden pontjára.
De odamondogatás ide, szókimondás oda, a zenekar legsikeresebb rádióbarát slágere az Esküvő is meg fog szólalani ezen az augusztusi, szunyogoktól se mentes esti koncerten.
Az Üllöi úti Fuckat egy feltörekvő zenekar a Smokin'kills fogja felvezetni, akik olyan klasszikus feldolgozásokat játszanak koncertjeiken, mint a Placebo - Meds, Pixies - Where is my mind, vagy Kispáltól az etetés.

Szóval kár is több karaktert pazarolni, a koncertre érdemes lesz eljönni.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek