2021. júl. 21. (19:30)

Vasárnap mondd el! - élő online előadás


Vasárnap mondd el! - élő online előadás

Egyedülálló és kihagyhatatlan lehetőség minden Madách-rajongó számára: élőben nézhetik a VASÁRNAP MONDD EL! előadásunkat a csillagfényes Tetőteraszon! Ezeken az estéken megmutatjuk online színházunk legújabb sikerének kulisszatitkait, közösségi élmény-ünnepet élhetnek át velünk, és művészeinkkel is találkozhatnak személyesen.

A jól bevált gyakorlat szerint az online térre létrehozott előadásainkat élőben játsszuk a Madách SzínpadON stúdiójában, júliusban azonban rendkívüli lehetőséggel készülünk. Ezeken az estéken az előadások megtekintésén túl a közönségnek megmutatjuk a technikai eszközökkel felszerelt díszletet, bejárhatják a stúdiót. A kulisszajárás után a Tetőteraszon megtekinthetik az élőben közvetített előadást, majd találkozhatnak az este főszereplőjével, a zenei vezetővel és a rendező SZIRTES TAMÁSSAL, akiktől minden kérdésre választ is kaphatnak, és egy pohár pezsgőre is vendégeink lesznek.

A csillagfényes Tetőteraszon megrendezett élő közvetítések mellett természetesen továbbra is követhetik előadásainkat otthonukban, akár a saját kertjükben, teraszukon is.

A CSILLAGFÉNYES TETŐTERASZON TARTOTT ELŐADÁSOK IDŐPONTJAI:

  • 2021. július 21. szerda– VASÁRNAP MONDD EL! – GUBIK PETRÁVAL Kulisszajárás kezdete: 19.30 óra, Előadás kezdete: 20.00 óra
  • 2021. július 28. szerda – VASÁRNAP MONDD EL! – GALLUSZ NIKOLETTEL Kulisszajárás kezdete: 19.30 óra, Előadás kezdete: 20.00 óra

JEGYEK CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓK, ITT VÁSÁROLHATÓK MEG

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kastélyházibuli újratöltve!

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

87 ezren fesztiváloztak a Campuson

A fesztivál nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről: a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon, idén a Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű nappal szerveztek meg Debrecenben. Az eseményen a szervezők közlése szerint 87 ezren vettek részt.

Korda György is az EFOTT-on landol

A zenei szakma hazai krémje (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter, Flo Rida) mellett a retró nagyágyúi is fellépnek az idei EFOTT-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek