Sopron 2014. dec. 06. (18:00)

Vastag Tamás és a Veszprémi Légierő Bigbandje


Vastag Tamás és a Veszprémi Légierő Bigbandje

Vastag Tamás testvérével egyetemben az X-Faktorban tűnt fel, de pályája más irányt vett, ünnepelt popsztárból érett színházi szereplő lett, megtalálták a zenés darabok. Legutóbbi zajos sikere a Sinatra címszerepe.
Az immár Fonogram-díjas énekes karácsonyi lemezének hangulata, témája is Sinatra világát idézi. Zenei partnere ezen a lemezbemutató koncerten ezúttal is Katona János vezette Veszprémi Légierő Big Band-je. 
A zenekar alapvető küldetésének is tekinti a katona zene, a big band formáció adta újszerű lehetőségek templomi közegben való bemutatását is. Állandó szereplői a hazai diplomáciai élet jelentősebb fogadásainak, protokoll eseményeinek. 
Vastag Tamással való egymásra találásuk izgalmas, újszerű, élményt, hangzást ígér a koncerteknek helyt adó templomok falai között hívő és világi embereknek egyaránt.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra közönségdíjasai

Nyerd meg a díjadat: ők lettek idén a popkultúra...

Britney Spears, a BTS és Christina Aguilera is díjat kapott a közönségtől a People's Choice Awards kedd esti átadóján, amelyet az NBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Omega története véget ért

Trunkos András, az Omega menedzsere a Borsnak nyilatkozott. Kimondta azt, amire sokan gondolni sem akartak Kóbor János halála után.

Torres Dani már december elején feldíszíti a karácsonyfáját

Magyar édesanya és ecuadori édesapa gyerekeként Torres Dani életében a karácsonyváró időszak kifejezetten különleges. Idén ráadásul egy gyönyörű lány is örömtelivé teszi a készülődést.
Új koncertek