Év koncertje - szavazás
Budapest 2018. dec. 31. (21:00)

Vegas Night – Orfeum New Years Eve Party 2019


Vegas Night – Orfeum New Years Eve Party 2019

Budapest 8 éve töretlen sikerrel működő egyetlen Orfeumát mi más ihlette volna meg idén szilveszterre, mint a világ szórakoztató központja – Las Vegas.

 

A hatalmas szálloda és kaszinó komplexumokon túl Vegas fantasztikus show műsorokat és legendás előadókat adott nekünk. Egy estére elrepítjük vendégeinket a legfényesebb városba, amely soha nem alszik.

 

Töltse velünk az év legszórakoztatóbb napját és kezdje így 2019-et!

 

 Program
19: 00 Nyitás, érkezés, welcome italok és falatok kínálása

 

19:45 Vegas Show – revüműsor

Las Vegas ragyogó pompáját idézzük fel az Orfeum tehetséges énekeseivel és táncosaival. Nagyszerű slágerek, izgalmas táncok, látványos jelmezek, csillogó forgatag.

 

20:25 szünet

 

20:40 Négy Gengszter – Farkas Gábriel és zenekara műsora
Farkas Gábriel és fúvósokkal kiegészített zenekara, valamint vendégei: Hegyi Dávid, Sári Évi és Szűcs Gabi felidézik nekünk a zenei múlt egyik legizgalmasabb korszakát.

 

A több híres színészből álló Rat Pack néven ismertté vált csapat az 1950-es, 60-as években rendszeres fellépője volt a Las Vegas-i ’Strip’ kaszinóinak. Kezdetben Humprey Bogart, Erol Flynn, Cary Grant, Nat King Cole voltak a tagok, majd a legendás négyes tette igazán népszerűvé:  Sammy Davis Jr.Dean MartinFrank Sinatra és  Joey Bishop. Humoros, dalokkal fűszerezett műsoraik és bulváros maffia kapcsolataik vitték sikerre a „Patkányfalkát”…

 

21:25 svédasztalos vacsora

 

23:00 Vegas Men & Vegas Divas

A kivételes hangi adottságokkal rendelkező Schwartz Dávid és zenekara a legnagyobb popzenei előadók műsoraiból állította össze egy órás blokkját. Garantáltan táncra perdítő ritmusok, kedvenc slágerek olyan sztároktól, mint a Boney M, Cher, Michael Jackson, Tina Turner, stb.

 

0:00 Újév köszöntése

 

0:10 Disco Party – zenél Dj Corey

 

1:30 Hajnali vacsora

 

Jegyárak
■ Deluxe jegyek: 46.900 Ft/fő

■ Prémium jegyek: 42.900 Ft/fő
■ Standard jegyek: 39.900 Ft/fő

 

A jegyek tartalmazzák az asztalfoglaláson túl a teljes szilveszteri programon való részvételt, 1 pohár welcome pezsgőt és falatokat, svédasztalos vacsorát, éjféli koccintáshoz 1 pohár pezsgőt, újévi vacsorát.

 

A jegyeket korlátozott számban, csak elővételben értékesítjük.

 

Foglalási információk: https://ticket.orfeum.hu/qsot-event/vegas-night-orfeum-new-years-eve-party-2019/2018-12-31_-1900/

 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek