Budapest 2018. dec. 31. (21:00)

Vegas Night – Orfeum New Years Eve Party 2019


Vegas Night – Orfeum New Years Eve Party 2019

Budapest 8 éve töretlen sikerrel működő egyetlen Orfeumát mi más ihlette volna meg idén szilveszterre, mint a világ szórakoztató központja – Las Vegas.

 

A hatalmas szálloda és kaszinó komplexumokon túl Vegas fantasztikus show műsorokat és legendás előadókat adott nekünk. Egy estére elrepítjük vendégeinket a legfényesebb városba, amely soha nem alszik.

 

Töltse velünk az év legszórakoztatóbb napját és kezdje így 2019-et!

 

 Program
19: 00 Nyitás, érkezés, welcome italok és falatok kínálása

 

19:45 Vegas Show – revüműsor

Las Vegas ragyogó pompáját idézzük fel az Orfeum tehetséges énekeseivel és táncosaival. Nagyszerű slágerek, izgalmas táncok, látványos jelmezek, csillogó forgatag.

 

20:25 szünet

 

20:40 Négy Gengszter – Farkas Gábriel és zenekara műsora
Farkas Gábriel és fúvósokkal kiegészített zenekara, valamint vendégei: Hegyi Dávid, Sári Évi és Szűcs Gabi felidézik nekünk a zenei múlt egyik legizgalmasabb korszakát.

 

A több híres színészből álló Rat Pack néven ismertté vált csapat az 1950-es, 60-as években rendszeres fellépője volt a Las Vegas-i ’Strip’ kaszinóinak. Kezdetben Humprey Bogart, Erol Flynn, Cary Grant, Nat King Cole voltak a tagok, majd a legendás négyes tette igazán népszerűvé:  Sammy Davis Jr.Dean MartinFrank Sinatra és  Joey Bishop. Humoros, dalokkal fűszerezett műsoraik és bulváros maffia kapcsolataik vitték sikerre a „Patkányfalkát”…

 

21:25 svédasztalos vacsora

 

23:00 Vegas Men & Vegas Divas

A kivételes hangi adottságokkal rendelkező Schwartz Dávid és zenekara a legnagyobb popzenei előadók műsoraiból állította össze egy órás blokkját. Garantáltan táncra perdítő ritmusok, kedvenc slágerek olyan sztároktól, mint a Boney M, Cher, Michael Jackson, Tina Turner, stb.

 

0:00 Újév köszöntése

 

0:10 Disco Party – zenél Dj Corey

 

1:30 Hajnali vacsora

 

Jegyárak
■ Deluxe jegyek: 46.900 Ft/fő

■ Prémium jegyek: 42.900 Ft/fő
■ Standard jegyek: 39.900 Ft/fő

 

A jegyek tartalmazzák az asztalfoglaláson túl a teljes szilveszteri programon való részvételt, 1 pohár welcome pezsgőt és falatokat, svédasztalos vacsorát, éjféli koccintáshoz 1 pohár pezsgőt, újévi vacsorát.

 

A jegyeket korlátozott számban, csak elővételben értékesítjük.

 

Foglalási információk: https://ticket.orfeum.hu/qsot-event/vegas-night-orfeum-new-years-eve-party-2019/2018-12-31_-1900/

 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Radiohead-et és Erasure-t játszik a véletlenül alakult belga kamarazenekar – jönnek!

Az Echo Collective szinte pár hónap alatt tört be a kortárs színtérre: 2018 elején majdnem egyszerre jelentettek meg egy újragondolt Erasure-lemezt, illetve a Radiohead Amnesiacjének áthangszerelt verzióját. 2019. február 26-án az A38-on megmutatják az egyiket élőben is...

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: immáron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a magyar rapelőadók krémjét. Most ismét időszerű volt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek