Budapest 2019. Dec. 30. (19:30)

Virtuózok Jubileumi Ünnepi Hangverseny


Virtuózok Jubileumi Ünnepi Hangverseny

Virtuózok Jubileumi Ünnepi Hangverseny

2019. december 30-ai jubileumi programban az elmúlt 5 év régi kedvencei és újonnan felfedezett tehetségei eddig különleges ünnepi koncerten idézik fel a műsor sikertörténetét. Az est sztárvendége, a tehetségkutató megszületésétől kezdve a Virtuózokkal tartó népszerű zsűritag, Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima-díjas gyönyörű operaénekesnő, Miklósa Erika.

A koloratúrszoprán meghódította a világ összes jelentősebb színpadát, a New York-i Metropolitantól kezdve a milánói La Scalán át a Magyar Állami Operaházig. Saját sikerei mellett mindig is szívén viselte a tehetséggondozást. A Virtuózokkal töltött öt év is bebizonyította számára, hogy az embereknek milyen fontos a valódi teljesítmény, amely a tehetségből fakad, és amely mögött idő, akarat és rengeteg munka van.

A Szüts Apor művészeti vezetésével 2019 februárjában megalakult Virtuózok Kamaraegyüttes a műsor lelkét képezi. Az együttes saját produkcióival és a művészeket kísérve mutatja be tehetségét a közönségnek, egyedi játékával a klasszikus zene megújulását hirdeti.

A régi kedvencek közül az estén színpadra lép többek között a zongorajátékával mindenkit lenyűgöző Boros Misi és Balázs-Piri Soma, Gertler Teo, sokak hegedűs kedvence, a Benkó-díjas virtuóz klarinétművész Lugosi Dániel Ali és a vietnámi származású fiatal operaénekes Ninh Đức Hoàng Long.

A közönség ezen az ünnepi alkalmon hallhatja először együtt az ötödik évad, a Kamara Virtuózok 3 döntős együttesét,a Flauticát, a nyertes TanBorEn Triót, valamint Sárközi Lajost és zenekarát .

A jubileumi hangverseny meglepetésekben bővelkedik, a nagy szeretettnek örvendő virtuózitást az együtt zenélés öröme hatja át. A Zene Mindenkié!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek