Budapest 2021. Oct. 09. (20:00)

Voca People – Thank You For The Music


Voca People – Thank You For The Music

A VOCA PEOPLE tagjai kedves és barátságos űrlények, akiknek a csillaghajója kényszerleszállást kénytelen végrehajtani a Föld szokatlan környezetében, mert hajójuk különleges energiaforrása – a zenei harmónia – tartalékai teljességgel kiürültek. A kedves lények lassacskán megtanulják a bolygó szokásait és zenéjét, és a földi közönség segítségével újra feltöltik a zene hajtóerejével járművüket.

A Voca People már többször is minden várakozást felülmúlva elképesztő sikert aratott Budapesten – ez az az előadás melyben a zene játssza a fő szerepet, de emellett helyet kap benne a szeretet és a vidámság is. Ez az amit mindenféleképpen látni és hallani kell mindenkinek, hiszen egyaránt jól szórakoznak rajta a komolyzene és a rock kedvelői is. Kihagyhatatlan és frenetikus.

Az ötlet, hogy az énekes vokalitásra utaló nevű „Voca bolygó emberei” projekt megszülessen, Lior Kalfo komikus, szerző és producer agyából pattant ki 2009-ben. A YouTube-on immár 30 millió ember által megcsodált produkciónak ma is ő a művészeti vezetője. A kizárólag énekesekből álló együttest 3 hölgy és 5 férfi alkotja, és hangtartományuk mindkét nemben lefedi a klasszikus vokalitást. A szoprán, mezzo, alt, tenor, bariton, basszus énekeseket két hangszerhatást utánzó „szájdobos” egészíti ki.

A csapat a barokkon és a klasszikus dalokon át a Titanic betétdalán és az ABBA slágereken keresztül Michael Jacksonig szinte mindenből válogat egy kicsit, az előadás olyan élményt nyújt, amely a zenei virtuozitást a nyolc színpadi előadóművész sziporkázó humorával teszi teljessé. A műsor bármely korosztálynak, bármely bolygó bármely nyelven beszélő “fajának” nagy élmény.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek