Budapest 2018. aug. 09. (21:00)
Jegyvásárlás

Völgyesi Gabi - Unique akusztik „20 év dalai”


Völgyesi Gabi - Unique akusztik „20 év dalai”

Az idén 20. életévét ünneplő minőségi könnyűzenét játszó Unique, a kezdetektől külön zenei stílust képvisel a hazai könnyűzenében. A zenekar dalain egy generáció nőtt fel, amely olyan - a mai napig rendszeresen rádiócsatornákon hallható - slágereket jegyez, mint a „Csillagtenger”, „Angyal”, „Mozaik”, „Tükör”, „Képzeld el!”, „Hiszed vagy sem”, „Ugye, mindig itt leszel?”.

Ezúttal egy szuperszemélyes, energikusan lüktető zenei élményt nyújtó, különleges, akusztikus koncertre tarthat számot a közönség, amelynek során Völgyesi Gabriella énekesőt Dajka Krisztián kíséri gitáron és a 2017. „év ütőhangszerese” díját elnyert Czibere József. A másfél órás koncert alatt az elmúlt húsz év legnagyobb Unique slágerei csendülnek fel.

A koncertet követően hajnalig tartó party lesz, amely eseményre a koncertlátogatók jegye érvényes.

Árak:

A koncertre az (álló) jegy 2.900 Ft.,
VIP (ülő) jegy: 4.900 Ft
VIP jegyeket kizárólag a helyszínen lehet vásárolni, állójegyeket pedig korlátozott számban a helyszínen is lehet váltani.
A VIP jegyek birtokosai asztal mögül, egy üveg pezsgő társaságában élvezhetik a koncertet, amely alatt és után folyamatos felszolgálás biztosított számukra.

 

Jegyárak és információk

2 900 Ft
Jegyvásárlás
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az indietronica legőrületebb párosa már nagyon készül a pesti bulira

Az indietronica legőrületebb párosa már nagyon...

A hamburgi duó őrületes partyjairól ismert, amit most mi is átélhetünk, az inditronica hősei ugyanis július 20-án egy élő koncerttel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Place to Bury Strangers lemezbemutató szeptemberben a Dürerben

Új lemezzel tér vissza a Budapestre a pszichedelikus zajrock egyik legeredetibb zenekara, az A Place to Bury Strangers. A gitárpedál-márkaalapító, kütyü- és furcsahang-mániás Oliver Ackermann triója, frissen igazolt dobossal és az idén tavasszal megjelent, Pinned című új lemez anyagával sújt le, szeptember 10-én a Dürer Kertben.

Ewan McGregor megjelenésével, és némi közjátékkal zárult az Arcade Fire pesti látogatása

Bár mi nem voltunk jelen, a beszámolók szerint jól sikerült az Arcade Fire vasárnapi koncertje az Arénában, ahol még a közkedvelt színész Ewan McGregor is tiszteletét tette aktuális párja kíséretében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek