Budapest 2018. aug. 09. (21:00)

Völgyesi Gabi - Unique akusztik „20 év dalai”


Völgyesi Gabi - Unique akusztik „20 év dalai”

Az idén 20. életévét ünneplő minőségi könnyűzenét játszó Unique, a kezdetektől külön zenei stílust képvisel a hazai könnyűzenében. A zenekar dalain egy generáció nőtt fel, amely olyan - a mai napig rendszeresen rádiócsatornákon hallható - slágereket jegyez, mint a „Csillagtenger”, „Angyal”, „Mozaik”, „Tükör”, „Képzeld el!”, „Hiszed vagy sem”, „Ugye, mindig itt leszel?”.

Ezúttal egy szuperszemélyes, energikusan lüktető zenei élményt nyújtó, különleges, akusztikus koncertre tarthat számot a közönség, amelynek során Völgyesi Gabriella énekesőt Dajka Krisztián kíséri gitáron és a 2017. „év ütőhangszerese” díját elnyert Czibere József. A másfél órás koncert alatt az elmúlt húsz év legnagyobb Unique slágerei csendülnek fel.

A koncertet követően hajnalig tartó party lesz, amely eseményre a koncertlátogatók jegye érvényes.

Árak:

A koncertre az (álló) jegy 2.900 Ft.,
VIP (ülő) jegy: 4.900 Ft
VIP jegyeket kizárólag a helyszínen lehet vásárolni, állójegyeket pedig korlátozott számban a helyszínen is lehet váltani.
A VIP jegyek birtokosai asztal mögül, egy üveg pezsgő társaságában élvezhetik a koncertet, amely alatt és után folyamatos felszolgálás biztosított számukra.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek