Budapest 2018. aug. 09. (21:00)

Völgyesi Gabi - Unique akusztik „20 év dalai”


Völgyesi Gabi - Unique akusztik „20 év dalai”

Az idén 20. életévét ünneplő minőségi könnyűzenét játszó Unique, a kezdetektől külön zenei stílust képvisel a hazai könnyűzenében. A zenekar dalain egy generáció nőtt fel, amely olyan - a mai napig rendszeresen rádiócsatornákon hallható - slágereket jegyez, mint a „Csillagtenger”, „Angyal”, „Mozaik”, „Tükör”, „Képzeld el!”, „Hiszed vagy sem”, „Ugye, mindig itt leszel?”.

Ezúttal egy szuperszemélyes, energikusan lüktető zenei élményt nyújtó, különleges, akusztikus koncertre tarthat számot a közönség, amelynek során Völgyesi Gabriella énekesőt Dajka Krisztián kíséri gitáron és a 2017. „év ütőhangszerese” díját elnyert Czibere József. A másfél órás koncert alatt az elmúlt húsz év legnagyobb Unique slágerei csendülnek fel.

A koncertet követően hajnalig tartó party lesz, amely eseményre a koncertlátogatók jegye érvényes.

Árak:

A koncertre az (álló) jegy 2.900 Ft.,
VIP (ülő) jegy: 4.900 Ft
VIP jegyeket kizárólag a helyszínen lehet vásárolni, állójegyeket pedig korlátozott számban a helyszínen is lehet váltani.
A VIP jegyek birtokosai asztal mögül, egy üveg pezsgő társaságában élvezhetik a koncertet, amely alatt és után folyamatos felszolgálás biztosított számukra.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Úgy táncoltak, hogy beszakadt alattuk a padló

Úgy táncoltak, hogy beszakadt alattuk a padló

Több mint harmincan megsérültek, amikor beszakadt a padló a dél-karolinai Clemson egyik klubjában szombat éjjel – jelentette vasárnap több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

VISSZA A GYÖKEREKHEZ! – ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztatóelektronikai, és az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.

Kezdődik az arénás RedBull Pilvaker jegyárusítása!

Egy év szünet után 2019-ben visszatér nemzeti ünnepünk legszórakoztatóbb és legméltóbb megemlékezős műsora, a RedBull Pilvaker – ráadásul egyenesen az Arénába.

Ki ölte meg Barta Tamást, az LGT legendás gitárosát?

Hajdú Eszter forgatókönyvéből és rendezésében, "Siess haza, vár a mama" címmel film készül Barta Tamásról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek