Budapest 2018. aug. 09. (21:00)

Völgyesi Gabi - Unique akusztik „20 év dalai”


Völgyesi Gabi - Unique akusztik „20 év dalai”

Az idén 20. életévét ünneplő minőségi könnyűzenét játszó Unique, a kezdetektől külön zenei stílust képvisel a hazai könnyűzenében. A zenekar dalain egy generáció nőtt fel, amely olyan - a mai napig rendszeresen rádiócsatornákon hallható - slágereket jegyez, mint a „Csillagtenger”, „Angyal”, „Mozaik”, „Tükör”, „Képzeld el!”, „Hiszed vagy sem”, „Ugye, mindig itt leszel?”.

Ezúttal egy szuperszemélyes, energikusan lüktető zenei élményt nyújtó, különleges, akusztikus koncertre tarthat számot a közönség, amelynek során Völgyesi Gabriella énekesőt Dajka Krisztián kíséri gitáron és a 2017. „év ütőhangszerese” díját elnyert Czibere József. A másfél órás koncert alatt az elmúlt húsz év legnagyobb Unique slágerei csendülnek fel.

A koncertet követően hajnalig tartó party lesz, amely eseményre a koncertlátogatók jegye érvényes.

Árak:

A koncertre az (álló) jegy 2.900 Ft.,
VIP (ülő) jegy: 4.900 Ft
VIP jegyeket kizárólag a helyszínen lehet vásárolni, állójegyeket pedig korlátozott számban a helyszínen is lehet váltani.
A VIP jegyek birtokosai asztal mögül, egy üveg pezsgő társaságában élvezhetik a koncertet, amely alatt és után folyamatos felszolgálás biztosított számukra.

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta magával Gesztit meg Gesztesit is

Prédikátor néven tért vissza Pajor Tamás, s hozta...

Prédikátor néven tér vissza a Neurotic együttes egykori frontembere, Pajor Tamás, és hozott egy klipet is bemutatkozásnak, amelyben a címben...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az első forduló katasztrofális nézettséget produkált, szombaton jön A Dal 2019 második menete

Újabb 10 versenyműből válogathatjuk ki a nekünk (és persze a szakmai zsűrinek) tetsző 6 szerencsés produkciót, akik tovább menetelhetnek a középdöntőbe.

Lady Gagát és Rami Maleket is Oscar-díjra jelölték!

A kedvenc és a Roma című filmet jelölte a legtöbb, egyaránt tíz kategóriában az amerikai filmakadémia az Oscar-díjra kedden Los Angelesben. Magyar alkotás nem szerepel a jelöltek között.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek