Sóskút 2021. Jul. 03. (20:30)

WELLHELLO koncert


WELLHELLO koncert

A Karavella Szabadtéri Színpad egy vadonatúj rendezvényhelyszín, amely Sóskúton, Budapesttől 25 km-re, a Benta-patak völgyében helyezkedik el. Színházi előadások alkalmával 600 fő, koncerteknél 1000 fő a hely befogadóképessége. Igyekszünk minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást biztosítani. Sóskúti Önkormányzat - FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT

FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT keretében megrendezésre kerülő előadásokra védettségi igazolvány nem kötelező!

A Wellhello kollektíva a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává.

A sikerek és nézettségek önmagukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné valamelyik időtlen sikerdalukat mint pl.: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”.

Különös tematikájú Budapest Park koncertjeikkel a szakma előtt járnak – már hét legendás, teltházas Parkos show-t tudnak maguk mögött. Senki nem felejti el a fiúk helikopteres, pénzszórós nyitányát, vagy amikor egy igazi gőzmozdonnyal robogtak be a Parkba, ahogyan azt sem, mikor sárkányháton érkeztek meg a közönség feje felett.

2016 decemberében egy egész estés nagyjátékfilmmel debütáltak, a #Sohavégetnemérős című filmben, amely a Wellhello dalai által inspirált történetekből áll össze, maguk a fiúk is feltűntek. A következő években olyan dalok születtek, mint az „Odaút”, a „Nem olyan lány” vagy „Az utolsó hibám”.

2019-ben két számmal jelentkeztek: a "Barátom" című nagysikerű barátság-himnusz után napfényt látott az "Őszinte", amely a kapcsolatokon belüli féltékenységi körökről szól. Az elnöki páros 2019-ben egy világhírű énekes, Bryan Adams előzenekaraként is fellépett a Hősök terén több tízezer ember előtt.

A duó a váratlanul alakult 2020-at dalszerzéssel töltötte – tavaly három slágert is kiadtak, az első, "Ölelni szavakkal" című dal a vírus miatt kialakult helyzetre reagált, a nyáron debütált "Bárhová" pedig 2020 a Road Movie sorozat keretén belül, a gyerekkori balatoni élményeket elevenítette fel, majd az évet az „Erre már nem fogok emlékezni” bulislágerrel zárták.

2021-ben számos újdonságot tartogatnak a közönségüknek, mind új dalokkal, mind egy nagylemezzel készülnek. Az együttes első 2021-es megjelenése, a „Zsúr” a készülő album beharangozó és egyben címadó dala is volt. A pergős számot a Luca-val közös „Szomorú séta” követte, amely a Wellhello egy újabb oldalát mutatta be. A lemez harmadik dala egy újabb feat, az Essemmel közös „Hogy legyek jó” az egyén belső küzdelmét dolgozza fel.

Fluor és Diaz közben már nagy erővel készülnek az élő koncertekre is, hogy egy újabb feledhetetlen bulit adjanak a közönségüknek!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek