Neoton 1000

Auróra


HonlapNem ismert
CímBudapest, 1084, Auróra utca 11.
Auróra

Az Auróra közösségi ház egy olyan társadalmi-vállalkozás amely pénzügyileg önfenntartóan összekapcsolja a közösségépítést a közösségi- és kulturális programokat, a civil és aktivista szervezetek munkáját és a szórakozást. Az Auróra létrehozott egy olyan nyitott platformot ahol a szociális- és kulturális terülteken működő egyének csoportok és civil szervezetek találkozhatnak, megoszthatják ötleteiket és új együttműködéseket valósíthatnak meg közösen.

Hírek és rajongók
 
Képtár
  • Auróra kép 43897
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Katy Perry szűk körű babaváró bulit tartott – csak Orlando Bloom volt jelen

Katy Perry szűk körű babaváró bulit tartott –...

Pihenésnek egy kis bulvár: ahogy nézzük, 2020. attól is emlékezetes lesz, hogy megszületik az év legjobban várt sztárgyereke.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Unod a sorozatokat? Mutatunk 7 zenei témájú dokut!

Feldmár András pszichoterapeuta azért ajánlja, "hogy minél több dokumentumfilmet nézzünk meg, mert mindegyik egy ajándék. Olyan értékes ajándék, amit ritkán kap az ember az életben. Egyszerre ott vagyunk a világ legelképzelhetetlenebb helyzetében, és örülhetünk vagy szenvedhetünk azokkal, akikkel különben soha nem...

Pink felgyógyult a koronavírusból, begurult, és egymillió dollárt adokozott

Nemcsak ő, hanem hároméves kisfia is megfertőződött – mindketten jól vannak, de az énekesnő elég pipa az USA kormányára a tesztelések hiánya miatt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek