Auróra


HonlapNem ismert
CímBudapest, 1084, Auróra utca 11.
Auróra

Az Auróra közösségi ház egy olyan társadalmi-vállalkozás amely pénzügyileg önfenntartóan összekapcsolja a közösségépítést a közösségi- és kulturális programokat, a civil és aktivista szervezetek munkáját és a szórakozást. Az Auróra létrehozott egy olyan nyitott platformot ahol a szociális- és kulturális terülteken működő egyének csoportok és civil szervezetek találkozhatnak, megoszthatják ötleteiket és új együttműködéseket valósíthatnak meg közösen.

Hírek és rajongók
 
Képtár
  • Auróra kép 43897
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel...

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Red, Red Wine-tól a Wonderful Life-ig: VeszprémFest

Két napot töltöttünk idén a mindig jó hangulatú VeszprémFesten, ahol pénteken a legendás UB40 dalaira ringatóztunk a reggae ütemnek megfelelően, míg szombat este a grúz származású, csilingelő hangú énekesnő, Katie Melua sajátos atmoszférájú, keserédes szerzeményeivel és feldolgozásaival zárta méltóképpen az idei felhozatalt.

Te mennyi pénzt ajándékoztál oda abból a százmillióból a Szigetnek?

Tavaly több mint 104 millió forint bevétele származott a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.-nek a kártyán maradó összegekből – olvasható a Világgazdaságban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek