Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum


CímBudapest, 1138, Budapest, Margitsziget
Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum

Budapest  legszebb szigetén, a Margitszigeten található.

A nemrégiben korszerűsített és kibővített létesítményünk minden igényt kielégítő környezetet biztosít

Sportoláshoz valamint kültéri rendezvények megtartásához.

A Margitszigeti Atlétikai Centrum már évek óta szervez, és biztosít helyszínt különböző sportrendezvényeknek, koncerteknek valamint céges családi napoknak.

Az intézmény területén lezajlott rendezvények résztvevői mindig maximális megelégedéssel nyilatkoztak a szervezés, lebonyolítás egészéről.

Külső rendezvények lebonyolítására egy 5000 m2-es füves futball pálya, egy 400 méteres atlétikai futópálya, kispályás labdarugó pálya, Street ball pályák, teniszpályák valamint egy 1650 fős lelátó áll rendelkezésre.

A létesítmény területi adottságainak megfelelően ideális környezetet biztosít többféle rendezvény (sporttól a koncertig) megvalósításához, bármely korosztály részére.

Lehetőség van  helyszíni vendéglátásra vagy kitelepített catering szolgáltatásra, akár a sportpályák mellett, akár újonnan elkészült exkluzív tenisz klubunkban, mely a Centrum szomszédságában található.

Ezen létesítményeink a legszélesebb körű igényeket is kielégítik, legyen szó akár egy néhány fős sportaktivitásról vagy több ezer fős családi napról.


Megközelíthetőség:

Közösségi közlekedéssel az éjjel-nappal közlekedő 4-es vagy a 6-os villamossal vagy az Árpád hídtól induló 26-os, 134-es autóbuszokkal a sziget közlekedése kiválóan megoldott

Autóval a Margitszigetre csak engedéllyel lehet behajtani, azonban a Margit híd pesti és budai oldalán található parkolókban, nagyobb rendezvények esetén is megoldható az érkező vendégek autóinak parkoltatása

Külön engedély kérhető buszok behajtására, így természetesen a város bármely pontjáról külön buszjárat indítható az aktuális rendezvényre – a szükséges engedély beszerzésében kollégáink segítséget nyújtanak

Az Atlétikai Centrum hajóval is kiválóan megközelíthető a bejárattól 100 méterre található hajókikötőtől

Ideiglenes leszállási engedély kérhető és így akár helikopter is leszállhat a futballpályára

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Egy héten beül két lemondás: nem fogyott elég jegy Ganxsta dublini, Hobo és Deák Bill Gyula pécsi koncertjére

Egy héten beül két lemondás: nem fogyott elég jegy...

A múlt héten az a hír járta be a sajtót, hogy elmarad Ganxsta Zolee dublini koncertje, mivel összesen 27 embert érdekelt a buli. Ma Deák Bill...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Minikoncertek öltöny és nyakkendő nélkül – szombaton lesz A zene éjszakája!

November 16-án, szombaton harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten A zene éjszakáját, amelyen 18 órától éjfélig a főváros nyolc frekventált szórakozóhelyén hallgathatnak komolyzenei koncerteket az érdeklődők. A fellépők között a Budapesti Fesztiválzenekar zenészei és Fischer Annie-ösztöndíjas muzsikusok is találhatók.

Fatális gikszer: elszállt a keverőpult az Omega arénás nagykoncertjén

Mi először úgy tudtuk, 15 percre állt le a koncert rögtön az első számnál, a Blikk cikkéből azonban kiderült, hogy az a 15 25 volt... De ki számolja... Mondjuk, a zenészek, akik minden egyes kínban töltött percet többszörös hosszúsággal éltek át.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek