Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum


CímBudapest, 1138, Budapest, Margitsziget
Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum

Budapest  legszebb szigetén, a Margitszigeten található.

A nemrégiben korszerűsített és kibővített létesítményünk minden igényt kielégítő környezetet biztosít

Sportoláshoz valamint kültéri rendezvények megtartásához.

A Margitszigeti Atlétikai Centrum már évek óta szervez, és biztosít helyszínt különböző sportrendezvényeknek, koncerteknek valamint céges családi napoknak.

Az intézmény területén lezajlott rendezvények résztvevői mindig maximális megelégedéssel nyilatkoztak a szervezés, lebonyolítás egészéről.

Külső rendezvények lebonyolítására egy 5000 m2-es füves futball pálya, egy 400 méteres atlétikai futópálya, kispályás labdarugó pálya, Street ball pályák, teniszpályák valamint egy 1650 fős lelátó áll rendelkezésre.

A létesítmény területi adottságainak megfelelően ideális környezetet biztosít többféle rendezvény (sporttól a koncertig) megvalósításához, bármely korosztály részére.

Lehetőség van  helyszíni vendéglátásra vagy kitelepített catering szolgáltatásra, akár a sportpályák mellett, akár újonnan elkészült exkluzív tenisz klubunkban, mely a Centrum szomszédságában található.

Ezen létesítményeink a legszélesebb körű igényeket is kielégítik, legyen szó akár egy néhány fős sportaktivitásról vagy több ezer fős családi napról.


Megközelíthetőség:

Közösségi közlekedéssel az éjjel-nappal közlekedő 4-es vagy a 6-os villamossal vagy az Árpád hídtól induló 26-os, 134-es autóbuszokkal a sziget közlekedése kiválóan megoldott

Autóval a Margitszigetre csak engedéllyel lehet behajtani, azonban a Margit híd pesti és budai oldalán található parkolókban, nagyobb rendezvények esetén is megoldható az érkező vendégek autóinak parkoltatása

Külön engedély kérhető buszok behajtására, így természetesen a város bármely pontjáról külön buszjárat indítható az aktuális rendezvényre – a szükséges engedély beszerzésében kollégáink segítséget nyújtanak

Az Atlétikai Centrum hajóval is kiválóan megközelíthető a bejárattól 100 méterre található hajókikötőtől

Ideiglenes leszállási engedély kérhető és így akár helikopter is leszállhat a futballpályára

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A világpremierrel egy időben jön a Roger Waters-koncertfilm Magyarországra is

A világpremierrel egy időben jön a Roger...

Roger Waters nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített film a világpremierrel egy időben,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

NEM az eperről szól John Lennon ikonikus dala!

Először nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a John Lennon révén legendássá vált Strawberry Field Liverpoolban: az egykori árvaház helyén immár egy interaktív kiállításnak otthont adó látogatóközpont, közösségi kávézó, bolt és kertek várják a Beatles rajongóit.

Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

"Az volt az álmom, hogy megteljen az Aréna sérült fiatalokkal és rászoruló idős emberekkel” – nyilatkozta Várkonyi Attila, és azt mondhatnánk, szerencsés ember, mert ez az álma többször is valóra vált, azonban ez nem szerencse: nagyon sok munkával és rengeteg zenész barát segítségével valósul meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek