Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum


CímBudapest, 1138, Budapest, Margitsziget
Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum

Budapest  legszebb szigetén, a Margitszigeten található.

A nemrégiben korszerűsített és kibővített létesítményünk minden igényt kielégítő környezetet biztosít

Sportoláshoz valamint kültéri rendezvények megtartásához.

A Margitszigeti Atlétikai Centrum már évek óta szervez, és biztosít helyszínt különböző sportrendezvényeknek, koncerteknek valamint céges családi napoknak.

Az intézmény területén lezajlott rendezvények résztvevői mindig maximális megelégedéssel nyilatkoztak a szervezés, lebonyolítás egészéről.

Külső rendezvények lebonyolítására egy 5000 m2-es füves futball pálya, egy 400 méteres atlétikai futópálya, kispályás labdarugó pálya, Street ball pályák, teniszpályák valamint egy 1650 fős lelátó áll rendelkezésre.

A létesítmény területi adottságainak megfelelően ideális környezetet biztosít többféle rendezvény (sporttól a koncertig) megvalósításához, bármely korosztály részére.

Lehetőség van  helyszíni vendéglátásra vagy kitelepített catering szolgáltatásra, akár a sportpályák mellett, akár újonnan elkészült exkluzív tenisz klubunkban, mely a Centrum szomszédságában található.

Ezen létesítményeink a legszélesebb körű igényeket is kielégítik, legyen szó akár egy néhány fős sportaktivitásról vagy több ezer fős családi napról.


Megközelíthetőség:

Közösségi közlekedéssel az éjjel-nappal közlekedő 4-es vagy a 6-os villamossal vagy az Árpád hídtól induló 26-os, 134-es autóbuszokkal a sziget közlekedése kiválóan megoldott

Autóval a Margitszigetre csak engedéllyel lehet behajtani, azonban a Margit híd pesti és budai oldalán található parkolókban, nagyobb rendezvények esetén is megoldható az érkező vendégek autóinak parkoltatása

Külön engedély kérhető buszok behajtására, így természetesen a város bármely pontjáról külön buszjárat indítható az aktuális rendezvényre – a szükséges engedély beszerzésében kollégáink segítséget nyújtanak

Az Atlétikai Centrum hajóval is kiválóan megközelíthető a bejárattól 100 méterre található hajókikötőtől

Ideiglenes leszállási engedély kérhető és így akár helikopter is leszállhat a futballpályára

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Több mint százezren buliztak Debrecenben – a Tankcsapdával értek a csúcsra

Több mint százezren buliztak Debrecenben – a...

Vasárnap véget ért a 12. Campus Fesztivál. Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseményére idén 114 ezren látogattak el.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ezt nem szerettem, ezt nem szerettem… Európa Kiadó, Dürer-kert

"Mit csináljak, hogy elfelejtsem?" Na jó, elfelejteni azért semmiképp nem akarom, de messze nem ez volt életem legjobb Európa Kiadó-koncertje, de még az csak az idei évé sem. Illetve hát... egyáltalán nem lett volna ez rossz koncert, ha az ember csak úgy általában betéved egy ismeretlen zenekar koncertjére a Dürerben (elő szokott...

Örökre kitiltották Tommy Casht az Electric Castle fesztiválról

„Köszönjük, Tommy Cash, életed utolsó fellépését az Electric Castle-en!” Ezzel a mondattal búcsúztak „örökre” a bonchidai fesztivál szervezői a Facebookon az észt DJ-től péntek esti performansza után – írja a Fő tér.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek