Larus Rendezvényközpont


CímBudapest, 1126, Csörsz utca 14.
Larus Rendezvényközpont
A MOM Kulturális Központ 650 férőhelyes színházterme mellett a Larus Rendezvényközpontban 500 fő széksoros, ill. 360 fő körasztalos elhelyezésére nyílik lehetőség. A minden igényt kielégítő és legmodernebb technikával felszerelt terem további három darab közel 200 fős szekcióteremmé alakítható.

A konferenciák és gálavacsorák mellett termeink ideális helyszínt biztosítanak sajtótájékoztatók, termékbemutatók és esküvők részére. A legszigorúbb hangszigetelési szabványoknak megfelelő válaszfalaink nyugodt körülményeket biztosítanak akár három 100-100 fős rendezvény egyidejü megtartására.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Glenn Hughes nem léphet fel az Open Road Festen

Rossz hír az Open Road Festre látogatóknak, hogy a 66 éves Glenn Hughes orvosai tanácsára kénytelen volt lemondani az összes májusi és júniusi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Jó hír a Maluma-rajongóknak

A latin világsztár megjelentette várva várt negyedik, 11:11 című albumát és az "11PM" című dalához készült videoklipjét is bemutatta.

Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

A múlt héten jelent meg a Queen-nel folyamatosan turnézó Adam Lambert legújabb dala, amelyben egy kicsit visszahozza a hetvenes évek rezgéseit – mindezt természetesen modern köntösbe öltöztetve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek