Neoton 1000

Magyar Rádió Márványterme


CímBudapest, 1088, Pollack Mihály tér 8.
Magyar Rádió Márványterme
A hetvenes években csodálatosan restaurált, 144 négyzetméter alapterületű márványterem rendkívül elegáns környezetet nyújt nagy létszámú rendezvényekhez.

A Katolikus Néppártot Esterházy Móric gróf itt alapította 1895-ben. A terem számtalan reprezentatív előadás helyszíne volt. 1946 után a köztársasági palota dísztermeként adott helyet a miniszterek eskütételére. 1950 után a Rádió tulajdonába került, díjátadások, nemzetközi együttműködési szerződéseket írtak alá falai között. A hetvenes évektől a Rádiókabaré felvételeit és számos zenei előadást rögzítettek itt. A kilencvenes évektől a havonta megrendezett ingyenes koncerteket is befogadta. A terem jellegéből adódóan előnyösen használhatók ki a kapcsolódó helyiségek: az elegáns nagy előcsarnok, a társalgó, a büfé, a hangulatos klubhelyiség. Ezek alkalmasak lehetnek konferenciák szekcióüléseinek lebonyolítására. Bálok, fogadások alkalmával a kiszolgáló vagy „meghitt" külön helyiség zártkörű rendezvény lebonyolítására és kiállítások rendezésének is megfelel.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Katy Perry szűk körű babaváró bulit tartott – csak Orlando Bloom volt jelen

Katy Perry szűk körű babaváró bulit tartott –...

Pihenésnek egy kis bulvár: ahogy nézzük, 2020. attól is emlékezetes lesz, hogy megszületik az év legjobban várt sztárgyereke.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Unod a sorozatokat? Mutatunk 7 zenei témájú dokut!

Feldmár András pszichoterapeuta azért ajánlja, "hogy minél több dokumentumfilmet nézzünk meg, mert mindegyik egy ajándék. Olyan értékes ajándék, amit ritkán kap az ember az életben. Egyszerre ott vagyunk a világ legelképzelhetetlenebb helyzetében, és örülhetünk vagy szenvedhetünk azokkal, akikkel különben soha nem...

Pink felgyógyult a koronavírusból, begurult, és egymillió dollárt adokozott

Nemcsak ő, hanem hároméves kisfia is megfertőződött – mindketten jól vannak, de az énekesnő elég pipa az USA kormányára a tesztelések hiánya miatt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek