Magyar Rádió Márványterme


CímBudapest, 1088, Pollack Mihály tér 8.
Magyar Rádió Márványterme
A hetvenes években csodálatosan restaurált, 144 négyzetméter alapterületű márványterem rendkívül elegáns környezetet nyújt nagy létszámú rendezvényekhez.

A Katolikus Néppártot Esterházy Móric gróf itt alapította 1895-ben. A terem számtalan reprezentatív előadás helyszíne volt. 1946 után a köztársasági palota dísztermeként adott helyet a miniszterek eskütételére. 1950 után a Rádió tulajdonába került, díjátadások, nemzetközi együttműködési szerződéseket írtak alá falai között. A hetvenes évektől a Rádiókabaré felvételeit és számos zenei előadást rögzítettek itt. A kilencvenes évektől a havonta megrendezett ingyenes koncerteket is befogadta. A terem jellegéből adódóan előnyösen használhatók ki a kapcsolódó helyiségek: az elegáns nagy előcsarnok, a társalgó, a büfé, a hangulatos klubhelyiség. Ezek alkalmasak lehetnek konferenciák szekcióüléseinek lebonyolítására. Bálok, fogadások alkalmával a kiszolgáló vagy „meghitt" külön helyiség zártkörű rendezvény lebonyolítására és kiállítások rendezésének is megfelel.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ezt nem szerettem, ezt nem szerettem… Európa Kiadó, Dürer-kert

Ezt nem szerettem, ezt nem szerettem… Európa Kiadó,...

"Mit csináljak, hogy elfelejtsem?" Na jó, elfelejteni azért semmiképp nem akarom, de messze nem ez volt életem legjobb Európa Kiadó-koncertje, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

200 fellépő a 600 lelkes településen: Panyolafeszt

Több mint húsz helyszínen csaknem kétszáz fellépő szórakoztatja majd az idei PanyolFeszt vendégeit augusztus 1. és 4. között a hatszáz lelkes Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Panyolán.

Gödöllői mulatság Fenyő Miklós, Halász Judit és az Anna and the Barbies társaságában

A nyári fesztiválszezon végeztével, de még a tél beköszönte előtt rengeteg városi/kerületi rendezvényen találhatunk ingyenes koncerteket. A gödöllői Belvárosi Napokon például színpadra lép Fenyő Miklós, a Follow the Flow, Halász Judit és az Anna and the Barbies is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek