Magyar Rádió Márványterme


CímBudapest, 1088, Pollack Mihály tér 8.
Magyar Rádió Márványterme
A hetvenes években csodálatosan restaurált, 144 négyzetméter alapterületű márványterem rendkívül elegáns környezetet nyújt nagy létszámú rendezvényekhez.

A Katolikus Néppártot Esterházy Móric gróf itt alapította 1895-ben. A terem számtalan reprezentatív előadás helyszíne volt. 1946 után a köztársasági palota dísztermeként adott helyet a miniszterek eskütételére. 1950 után a Rádió tulajdonába került, díjátadások, nemzetközi együttműködési szerződéseket írtak alá falai között. A hetvenes évektől a Rádiókabaré felvételeit és számos zenei előadást rögzítettek itt. A kilencvenes évektől a havonta megrendezett ingyenes koncerteket is befogadta. A terem jellegéből adódóan előnyösen használhatók ki a kapcsolódó helyiségek: az elegáns nagy előcsarnok, a társalgó, a büfé, a hangulatos klubhelyiség. Ezek alkalmasak lehetnek konferenciák szekcióüléseinek lebonyolítására. Bálok, fogadások alkalmával a kiszolgáló vagy „meghitt" külön helyiség zártkörű rendezvény lebonyolítására és kiállítások rendezésének is megfelel.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


3 hét múlva Budapesten a dEUS

3 hét múlva Budapesten a dEUS

Hét év után visszatér Budapestre az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai indie- és art rock csapata, a belga dEUS. A nagyhatású együttes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A tettes megvan, a Lamb of God gitárja még mindig sehol...

Ahogyan nemrég megírtuk, valaki ellopta a Lamb Of God zenekar gitárját és basszusgitárját egy phoenixi fellépés előtt. A tetteseket azóta sikerült lecsukni, a hangszereknek azonban nyoma sincs.

Sir Elton John sírt Cannes-ban a róla készült életrajzi film bemutatóján

A kötelező szmoking helyett a hátán ezüst strasszokkal díszített zakóban és szív alakú napszemüvegben érkezett Elton John csütörtök este Cannes-ba a róla készült életrajzi film, a Rocketman bemutatójára, a művet versenyen kívül vetítették a fesztiválon.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek