Maksimir Stadium


HonlapNem ismert
Cím
Maksimir Stadium
A Maksimir Stadion egy stadion Horvátország fővárosában, Zágrábban. Itt játssza hazai mérkőzéseit az ország egyik legkedveltebb csapata, a Dinamo Zagreb.

 

A stadion teljes befogadóképessége 37 168 fő.

 

A stadiont először 1912. május 5-én nyitották meg a közönség előtt. Azóta több felújításon is átesett. Nemcsak a Dinamo, hanem a horvát labdarúgó-válogatott is itt játssza hazai mérkőzései egy részét. A nagyobb mérkőzésekért azonban harcban áll a Poljuddal.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Máltai Lovagrend védené a prágai Lennon-falat

A Máltai Lovagrend védené a prágai Lennon-falat

A Lennon-fal a hetvenes évek elején "jött létre", amikor a lovagrend kertjének falán a Velkoprevorské (Nagyperjeli) téren megjelentek a korabeli...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Miattuk marad el egy fesztivál Chicagóban

Az Index értesülése szerint a Mamby on the Beach szervezői pénteken bejelentették, hogy az augusztus második felére meghirdetett fesztivál idén rajtuk kívül álló okok miatt elmarad...

Életmű-díjjal tüntetik ki Szörényi Leventét és Szörényi Szabolcsot

Szörényi Levente és Szabolcs többek közt Höfner típusú gitárokon is zenélt, amiről számos felvétel és fotó maradt fent, például a nagy múltú táncdal-fesztiválról, vagy az egyik legismertebb Illés dal, a Ne gondold! felvétele. A világhírű hangszerkészítő cég most életműdíjjal tünteti ki a Szörényi testvéreket.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek