Neoton 1000

Metró Söröző


HonlapNem ismert
CímVeszprém, 8200, Budapest u. 1.
Metró Söröző

A Metró Söröző Veszprém belvárosában található szórakozóhely, a városközpont közepén található, 200 méterre a Kossuth utcától, a McDonald's-al szemben.

Mind koncerthelyszínként, mind szórakozóhelyként is nagy múltra tekint vissza a hely. A helyi rock 'n' roll élet kultikus helyeként a baráti sörözésektől az akusztikus esteken keresztül a hangosabb koncertek lebonyolításáig egyaránt alkalmas.

Mérsékelt áraival, hűséges törzsközönségével és sajátos atmoszférájával ideális feltörekvő illetve underground koncertek helyszínéül.

Hírek és rajongók
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ezt rakta össze a Margaret Island a balatoni karanténban

Ezt rakta össze a Margaret Island a balatoni karanténban

A zenekar pár hete visszavonult a Balatonhoz, de ezt a klipet még sikerült a járvány kirobbanása előtt leforgatniuk, ez magyarázza a helyszínt –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Európa egyik legnagyobb fesztiválja bedobta a törölközőt

Most már biztos, hogy az egyik legjobban várt európai fesztivál, a Nova Rock is kénytelen kihagyni az idei szezont, ugyanis Ausztriában rendeletben meghosszabbították a tömeges rendezvényekre szóló tilalmat.

A magyar zenészek az élőzenés fellépésekből szerzik jövedelmük több mint 60 százalékát

Azzal mindenki tisztában van, hogy a járvány egyik legnagyobb vesztesei a szórakoztatóiparban tevékenykedők. A 2020-as év bevételi szempontból akkor is mínuszos lesz, ha esetleg nyárra már feloldják a korlátozásokat, erről nincs információnk, csak optimizmusunknak adtunk hangot. Ennek tudatában a Music Hungary Szövetség...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek