Millenáris Park és Teátrum


CímBudapest, 1024, Kis Rókus u. 16-20.
Millenáris Park és Teátrum
Az épületkomplexum egy füves területekkel és tavakkal tarkított zöldövezeti parkban fekszik.A park lehetőséget biztosít alternatív szabadidős, pihenő tevékenységeknek, illetve programok kültéri fogadására is.A park egyik előnye - amely miatt a látogatók is különösen kedvelik - a pihenésre szabadon használható füves területek nagysága és kulturált kialakítása. A park szabadidős céljait szolgálják a Zöld Péter játszótér, a tóra épített Zenepavilon, a büfé és a Szabadtéri Színpad.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Fenyő Miklós és a Nazareth is fellép a Váci Vigalomban

Fenyő Miklós és a Nazareth is fellép a Váci Vigalomban

Július 19-én kezdődik a 27. Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye; az ingyenes fesztiválon külföldi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Felléptek a Pohodán – aztán nyomuk veszett

A rendőrség keresi a Zohra nevezetű afgán női együttes négy tagját, akik a hétvégén adtak koncertet a Pohoda fesztiválon – írja a Parameter.

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek