Nyirád Motorsport Centrum


HonlapNem ismert
CímNyirád, 8454, Nyirád Motorsport Centrum
Nyirád Motorsport Centrum

Nyirád Motorsport Centrum – Magyarország Rallycross és autocross versenyeinek első számú versenypályája
A Tapolcához és Sümeghez közeli – Magyarországon egyetlen off road FIA licencszel rendelkező – versenypálya a hazai és nemzetközi rallycross és autocross mezőny egyik legkedveltebb terepe. 2014-ben is három kiemelkedő hazai és nemzetközi futamnak adott otthont a nyirádi aréna.

A Nyirádi Motorsport Centrum a Balatontól – Magyarország egyik legnevezetesebb idegenforgalmi látványosságától – 25 km-re, északi irányban található.
A versenypálya Nyirád község külterületén, egy erdővel körülvett katlanban helyezkedik el. A pályahoz az alábbi városok vannak a legközelebb: Tapolca 16 km, Sümeg 16 km, Ajka 17 km.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Fenyő Miklós és a Nazareth is fellép a Váci Vigalomban

Fenyő Miklós és a Nazareth is fellép a Váci Vigalomban

Július 19-én kezdődik a 27. Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye; az ingyenes fesztiválon külföldi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Felléptek a Pohodán – aztán nyomuk veszett

A rendőrség keresi a Zohra nevezetű afgán női együttes négy tagját, akik a hétvégén adtak koncertet a Pohoda fesztiválon – írja a Parameter.

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek