Neoton 1000

Nyirád Motorsport Centrum


HonlapNem ismert
CímNyirád, 8454, Nyirád Motorsport Centrum
Nyirád Motorsport Centrum

Nyirád Motorsport Centrum – Magyarország Rallycross és autocross versenyeinek első számú versenypályája
A Tapolcához és Sümeghez közeli – Magyarországon egyetlen off road FIA licencszel rendelkező – versenypálya a hazai és nemzetközi rallycross és autocross mezőny egyik legkedveltebb terepe. 2014-ben is három kiemelkedő hazai és nemzetközi futamnak adott otthont a nyirádi aréna.

A Nyirádi Motorsport Centrum a Balatontól – Magyarország egyik legnevezetesebb idegenforgalmi látványosságától – 25 km-re, északi irányban található.
A versenypálya Nyirád község külterületén, egy erdővel körülvett katlanban helyezkedik el. A pályahoz az alábbi városok vannak a legközelebb: Tapolca 16 km, Sümeg 16 km, Ajka 17 km.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ezt rakta össze a Margaret Island a balatoni karanténban

Ezt rakta össze a Margaret Island a balatoni karanténban

A zenekar pár hete visszavonult a Balatonhoz, de ezt a klipet még sikerült a járvány kirobbanása előtt leforgatniuk, ez magyarázza a helyszínt –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Európa egyik legnagyobb fesztiválja bedobta a törölközőt

Most már biztos, hogy az egyik legjobban várt európai fesztivál, a Nova Rock is kénytelen kihagyni az idei szezont, ugyanis Ausztriában rendeletben meghosszabbították a tömeges rendezvényekre szóló tilalmat.

A magyar zenészek az élőzenés fellépésekből szerzik jövedelmük több mint 60 százalékát

Azzal mindenki tisztában van, hogy a járvány egyik legnagyobb vesztesei a szórakoztatóiparban tevékenykedők. A 2020-as év bevételi szempontból akkor is mínuszos lesz, ha esetleg nyárra már feloldják a korlátozásokat, erről nincs információnk, csak optimizmusunknak adtunk hangot. Ennek tudatában a Music Hungary Szövetség...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek