Neoton 1000

Russell Court Hotel, La Canard Salle


Cím, 2, 21-25 Harcourt street
Russell Court Hotel, La Canard Salle
A Russell Court hotel Dublin belvárosában, a St. Stephen's Green (park) mellett található. A György-korabeli stílusú hotel remek éjszakai élettel és egyedileg kialakított szobákkal rendelkezik, amelyek korhű bútorokkal és régiségekkel várják vendégeiket.

A szállodában Dublin néhány legizgalmasabb éjszakai szórakozóhelye található. A Dicey's Garden rendkívül népszerű a látogatók és a helyiek körében is. A Russell Court Hotel ad otthont a Krystle és a Bojangles éjszakai kluboknak. A Krystle a Legjobb Éjszakai Klub díj nyertese volt Írországban 2007-ben, 2008-ban és 2009-ben.

A Russel Court Hotel azoknak való, akik szeretnek szórakozni, hiszen bárjai és éjszakai szórakozóhelyei a hét minden napján nyitva állnak. Ennek köszönhetően a szobák zajosak lehetnek.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Indul a Road Movie extrája a Bagossy Brothers Company-val és Tillával

Indul a Road Movie extrája a Bagossy Brothers...

A "ROAD MOVIE GUIDE Tillával" a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán április 5-én 18 órakor a Bagossy Brothers Company-val indul és öt héten...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kirakták a rádióból Dévényi Tibi bácsit – egy kívánság sincs

Távoznia kellett a Retro Rádióból a népszerű lemezlovasnak – de nem azért mert rosszul célzott volna a pöttyös labdákkal, hanem azért, mert 74 éves – írja a Blikk.

Kovács Kati életműdíjat kapott, Hobo lenyomta Ákost – Fonogram 2020

Rendhagyó körülmények közt zajlott tegnap a 18. Fonogram-díjátadó műsor. A járvány miatt a gála helyett kis videókban jelentek meg a győztesek és mondtak köszönetet. Persze, csak hazai részről.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek