Russell Court Hotel, La Canard Salle


Cím, 2, 21-25 Harcourt street
Russell Court Hotel, La Canard Salle
A Russell Court hotel Dublin belvárosában, a St. Stephen's Green (park) mellett található. A György-korabeli stílusú hotel remek éjszakai élettel és egyedileg kialakított szobákkal rendelkezik, amelyek korhű bútorokkal és régiségekkel várják vendégeiket.

A szállodában Dublin néhány legizgalmasabb éjszakai szórakozóhelye található. A Dicey's Garden rendkívül népszerű a látogatók és a helyiek körében is. A Russell Court Hotel ad otthont a Krystle és a Bojangles éjszakai kluboknak. A Krystle a Legjobb Éjszakai Klub díj nyertese volt Írországban 2007-ben, 2008-ban és 2009-ben.

A Russel Court Hotel azoknak való, akik szeretnek szórakozni, hiszen bárjai és éjszakai szórakozóhelyei a hét minden napján nyitva állnak. Ennek köszönhetően a szobák zajosak lehetnek.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Felléptek a Pohodán – aztán nyomuk veszett

Felléptek a Pohodán – aztán nyomuk veszett

A rendőrség keresi a Zohra nevezetű afgán női együttes négy tagját, akik a hétvégén adtak koncertet a Pohoda fesztiválon – írja a Parameter.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eljegyzés zárta EFOTT-ot – a fesztivál megdöntötte tavalyi rekordját

Újabb rekordot hozott az idei nyár az EFOTT életébe: közel 120.000-ren fesztiváloztak Velencén.

A Red, Red Wine-tól a Wonderful Life-ig: VeszprémFest

Két napot töltöttünk idén a mindig jó hangulatú VeszprémFesten, ahol pénteken a legendás UB40 dalaira ringatóztunk a reggae ütemnek megfelelően, míg szombat este a grúz származású, csilingelő hangú énekesnő, Katie Melua sajátos atmoszférájú, keserédes szerzeményeivel és feldolgozásaival zárta méltóképpen az idei felhozatalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek