Szentendrei Skanzen


CímSzentendre, 2000, Sztaravodai út
Szentendrei Skanzen
A Skanzen Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeuma, mely Budapesttől 20 km-re, a Pilis hegységben, festői szépségű természeti környezetben, 60 hektáron terül el.

Varázslatos atmoszféra
Az ultramodern luxuslétesítmények személytelen szolgáltatásaival szemben a Skanzenban a múlt emberközeli értékei biztosítják a feltöltekezést, a kikapcsolódást. A hagyományos népi környezet nyugalmat és kiegyensúlyozottságot sugároz. Itt úgy érezheti, hogy különleges gondoskodásban van része.

Sokszínű program
Szakembereink és professzionális játékszervező csapatunk az Ön kívánsága szerint kínál szórakoztató, pihentető, kulturális vagy csapatépítő programokat interaktív játékokkal, vetélkedőkkel, gasztronómiai és kézműves tevékenységekkel. Korszerű technikai berendezésekkel ellátott konferenciatermeink is rendelkezésre állnak.

Emlékezetes rendezvények
Múzeumunkban a látogatók Magyarország legjellegzetesebb tájainak népi építészetét és életmódját ismerhetik meg. A hatalmas füves területeken vagy éppen az egyik 19. századi falusi ház udvarán az Ön rendezvénye igazán emlékezetes marad a résztvevők számára.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg az idén 20 éves Ékszerelmére albumot

Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg...

De gustibus non est disputandum – mondja a művelt latin, vagyis az ízlésről nem szükséges vitatkozni, így reméljük, nem kerekedik parttalan vita...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

5 sláger metál feldolgozása, amit érdemes meghallgatni!

A metál zenekarok is szeretnek néha kísérletezni, és 1-1 popdalt saját stílusukra formálni, amiből érdekes eredmények tudnak születni. Íme 5 dal, amit szerintünk érdemes meghallgatnod zúzósabb feldolgozásban!

Az Apey & the Pea egy totál bugyuta név

Ezt a mondatot a nuskull.hu blogon olvastuk, csak nem tudjuk idézőjelbe tenni, mert a rendszerünk valami különös okból gyűlöli a címben az idézőjeleket. A blogbejegyzés annak az apropóján keletkezett, hogy a zenekar ily módon nincs többé: megváltak Apey & the Pea elnevezéstől.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek