Szentendrei Skanzen


CímSzentendre, 2000, Sztaravodai út
Szentendrei Skanzen
A Skanzen Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeuma, mely Budapesttől 20 km-re, a Pilis hegységben, festői szépségű természeti környezetben, 60 hektáron terül el.

Varázslatos atmoszféra
Az ultramodern luxuslétesítmények személytelen szolgáltatásaival szemben a Skanzenban a múlt emberközeli értékei biztosítják a feltöltekezést, a kikapcsolódást. A hagyományos népi környezet nyugalmat és kiegyensúlyozottságot sugároz. Itt úgy érezheti, hogy különleges gondoskodásban van része.

Sokszínű program
Szakembereink és professzionális játékszervező csapatunk az Ön kívánsága szerint kínál szórakoztató, pihentető, kulturális vagy csapatépítő programokat interaktív játékokkal, vetélkedőkkel, gasztronómiai és kézműves tevékenységekkel. Korszerű technikai berendezésekkel ellátott konferenciatermeink is rendelkezésre állnak.

Emlékezetes rendezvények
Múzeumunkban a látogatók Magyarország legjellegzetesebb tájainak népi építészetét és életmódját ismerhetik meg. A hatalmas füves területeken vagy éppen az egyik 19. századi falusi ház udvarán az Ön rendezvénye igazán emlékezetes marad a résztvevők számára.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Fenyő Miklós és a Nazareth is fellép a Váci Vigalomban

Fenyő Miklós és a Nazareth is fellép a Váci Vigalomban

Július 19-én kezdődik a 27. Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye; az ingyenes fesztiválon külföldi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Felléptek a Pohodán – aztán nyomuk veszett

A rendőrség keresi a Zohra nevezetű afgán női együttes négy tagját, akik a hétvégén adtak koncertet a Pohoda fesztiválon – írja a Parameter.

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek