Szentendrei Skanzen


CímSzentendre, 2000, Sztaravodai út
Szentendrei Skanzen
A Skanzen Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeuma, mely Budapesttől 20 km-re, a Pilis hegységben, festői szépségű természeti környezetben, 60 hektáron terül el.

Varázslatos atmoszféra
Az ultramodern luxuslétesítmények személytelen szolgáltatásaival szemben a Skanzenban a múlt emberközeli értékei biztosítják a feltöltekezést, a kikapcsolódást. A hagyományos népi környezet nyugalmat és kiegyensúlyozottságot sugároz. Itt úgy érezheti, hogy különleges gondoskodásban van része.

Sokszínű program
Szakembereink és professzionális játékszervező csapatunk az Ön kívánsága szerint kínál szórakoztató, pihentető, kulturális vagy csapatépítő programokat interaktív játékokkal, vetélkedőkkel, gasztronómiai és kézműves tevékenységekkel. Korszerű technikai berendezésekkel ellátott konferenciatermeink is rendelkezésre állnak.

Emlékezetes rendezvények
Múzeumunkban a látogatók Magyarország legjellegzetesebb tájainak népi építészetét és életmódját ismerhetik meg. A hatalmas füves területeken vagy éppen az egyik 19. századi falusi ház udvarán az Ön rendezvénye igazán emlékezetes marad a résztvevők számára.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. A korábban bejelentett nevek mellett fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Össznépi Örömóda-éneklés lesz a Bazilikánál szombat este

Május 25-én este – vagyis az EP-választás előestéjén – kórusban éneklik majd el Budapest belvárosában az Örömódát, az Európai Unió himnuszát. Lehet csatlakozni!

Balesetet szenvedett Laár András – a mai koncert nem marad el!

Facebook-posztban értesítette a KFT együttes a rajongóit, hogy két napja baleset érte Laár Andrást.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek