SZENTENDREI ÚJ KULTURÁLIS KÖZPONT


HonlapNem ismert
CímSzentendre, 2000, Dunakorzó 18.
SZENTENDREI ÚJ KULTURÁLIS KÖZPONT

A 2007. március 31-én megszűnt Szentendre Művelődési és Művészeti Intézményei feladatait, valamint a város idegenforgalmi, városmarketing, kommunikációs és nemzetközi (testvérvárosi) kapcsolatainak szervezését 2007. április 1-jétől a Szentendrei Új Kulturális Központ, hivatalos néven: Szentendrei  Közművelődési, Kulturális és Városmarketing Kht. látta el. Az intézmény a törvényi előírásoknak megfelelően 2009.09.30-ától nonprofit Kft-ként működik, 2010. áprilisától Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. hivatalos néven. 2010. októberétől a helyi Tourinform Iroda kivált a Szentendrei Kulturális Központ szervezetéből, működtetését a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. vette át. 2012-ben az uniós forrásból megújult, kibővített MűvészetMalom a Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága kezelésébe került Szentendre Város Önkormányzatával kötött megállapodás alapján.

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Törölték a Saxon összes 2019-re tervezett koncertjét

Törölték a Saxon összes 2019-re tervezett koncertjét

A Hammerworld értesülése szerint a legendás brit metalzenekar lemondta az összes idén még hátralévő koncertjét, mert a frontembernek, Biff...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Lófejű – ez a tehetséges fiatalok új dalának címe

Az Oliver From Earth nem ismeretlen a nagyközönség előtt, „A világ az enyém" című dalukat a rádiók elég sokat pörgetik. Ez volt a szám, amivel felkerültek a 2019 legjobb Budapest-dalait tartalmazó albumra és átvehették a „Tehetséges Fiatalok" elismerést.

13 év után ismét magyar zenekar esélyes a rangos nemzetközi díjra

Pénteken este a Reeperbahn Festivalon az ESNS (Eurosonic Festival Noorderslag) stábja nyilvánosságra hozta a 2020-as Music Moves Europe Talent Awards jelöltjeit. A díjat minden évben a holland showcase fesztiválon adják át a kortárs európai zenei életet meghatározó, friss produkcióknak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek