SZENTENDREI ÚJ KULTURÁLIS KÖZPONT


HonlapNem ismert
CímSzentendre, 2000, Dunakorzó 18.
SZENTENDREI ÚJ KULTURÁLIS KÖZPONT

A 2007. március 31-én megszűnt Szentendre Művelődési és Művészeti Intézményei feladatait, valamint a város idegenforgalmi, városmarketing, kommunikációs és nemzetközi (testvérvárosi) kapcsolatainak szervezését 2007. április 1-jétől a Szentendrei Új Kulturális Központ, hivatalos néven: Szentendrei  Közművelődési, Kulturális és Városmarketing Kht. látta el. Az intézmény a törvényi előírásoknak megfelelően 2009.09.30-ától nonprofit Kft-ként működik, 2010. áprilisától Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. hivatalos néven. 2010. októberétől a helyi Tourinform Iroda kivált a Szentendrei Kulturális Központ szervezetéből, működtetését a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. vette át. 2012-ben az uniós forrásból megújult, kibővített MűvészetMalom a Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága kezelésébe került Szentendre Város Önkormányzatával kötött megállapodás alapján.

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Fenyő Miklós és a Nazareth is fellép a Váci Vigalomban

Fenyő Miklós és a Nazareth is fellép a Váci Vigalomban

Július 19-én kezdődik a 27. Váci Világi Vigalom, a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye; az ingyenes fesztiválon külföldi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Felléptek a Pohodán – aztán nyomuk veszett

A rendőrség keresi a Zohra nevezetű afgán női együttes négy tagját, akik a hétvégén adtak koncertet a Pohoda fesztiválon – írja a Parameter.

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek