Év koncertje - szavazás

SZENTENDREI ÚJ KULTURÁLIS KÖZPONT


HonlapNem ismert
CímSzentendre, 2000, Dunakorzó 18.
SZENTENDREI ÚJ KULTURÁLIS KÖZPONT

A 2007. március 31-én megszűnt Szentendre Művelődési és Művészeti Intézményei feladatait, valamint a város idegenforgalmi, városmarketing, kommunikációs és nemzetközi (testvérvárosi) kapcsolatainak szervezését 2007. április 1-jétől a Szentendrei Új Kulturális Központ, hivatalos néven: Szentendrei  Közművelődési, Kulturális és Városmarketing Kht. látta el. Az intézmény a törvényi előírásoknak megfelelően 2009.09.30-ától nonprofit Kft-ként működik, 2010. áprilisától Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. hivatalos néven. 2010. októberétől a helyi Tourinform Iroda kivált a Szentendrei Kulturális Központ szervezetéből, működtetését a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. vette át. 2012-ben az uniós forrásból megújult, kibővített MűvészetMalom a Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága kezelésébe került Szentendre Város Önkormányzatával kötött megállapodás alapján.

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Most már biztos, hogy a Faith No More nem logol be a Szigetre

Most már biztos, hogy a Faith No More nem logol be a...

Úgy tűnik, hiába imádkoztunk, hiába reménykedtünk, az első 80 fellépő bejelentése utána a másodikban, de a harmadikban sem lesz benne a San...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Volt olyan, amikor Mick Jaggernek nem volt pénze cigire...

Árverésre bocsátja több mint ezer tárgyból álló zenei relikviagyűjteményét a Rolling Stones egykori basszusgitárosa, Bill Wyman, aki 1983-ban vált ki a bandából.

Vége a dalnak – Ozzy lefújta észak-amerikai turnéját

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese lefújta észak-amerikai turnéját, hogy Parkinson-kórját kezeltesse - írja a BBC hírportálja.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek