SZENTENDREI ÚJ KULTURÁLIS KÖZPONT


HonlapNem ismert
CímSzentendre, 2000, Dunakorzó 18.
SZENTENDREI ÚJ KULTURÁLIS KÖZPONT

A 2007. március 31-én megszűnt Szentendre Művelődési és Művészeti Intézményei feladatait, valamint a város idegenforgalmi, városmarketing, kommunikációs és nemzetközi (testvérvárosi) kapcsolatainak szervezését 2007. április 1-jétől a Szentendrei Új Kulturális Központ, hivatalos néven: Szentendrei  Közművelődési, Kulturális és Városmarketing Kht. látta el. Az intézmény a törvényi előírásoknak megfelelően 2009.09.30-ától nonprofit Kft-ként működik, 2010. áprilisától Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. hivatalos néven. 2010. októberétől a helyi Tourinform Iroda kivált a Szentendrei Kulturális Központ szervezetéből, működtetését a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. vette át. 2012-ben az uniós forrásból megújult, kibővített MűvészetMalom a Pest Megyei Múzeumok Igazgatósága kezelésébe került Szentendre Város Önkormányzatával kötött megállapodás alapján.

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. A korábban bejelentett nevek mellett fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Össznépi Örömóda-éneklés lesz a Bazilikánál szombat este

Május 25-én este – vagyis az EP-választás előestéjén – kórusban éneklik majd el Budapest belvárosában az Örömódát, az Európai Unió himnuszát. Lehet csatlakozni!

Balesetet szenvedett Laár András – a mai koncert nem marad el!

Facebook-posztban értesítette a KFT együttes a rajongóit, hogy két napja baleset érte Laár Andrást.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek