Szikra bár és cool tour house


CímBudapest, 1066, Teréz krt. 62.
Szikra bár és cool tour house

A tervezett programok tekintetében egy újfajta intézmény alakul itt: nem romkocsmát, hanem egy kulturális központot terveznek - így jutottak el a Cool Tour House névhez is. A programkínálatban a változatosságra törekednek: a vendéglátástól kezdve a filmvetítéseken, stand-up comedy-ken, divatbemutatókon át a kisebb színházi produkciókig nagyon széles palettán kínálnak majd programokat, és a célközönséget is a legkülönfélébb csoportok képezik majd. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a termek többfunkciósan, jól variálhatóan, átalakíthatóan működjenek. Úgy tudjuk, hogy a színházjegyek 1000-3000 Ft között, a koncertjegyek 1500-4000 Ft körül lesznek majd - azaz nem megfizethetlen luxus lesz itt, de a legolcsóbb hely címére sem pályáznak. Néhány konkrét produkciót és nevet is említhetünk már: elsők között Hernádi Judittal a főszerepben mutatnak be egy Almodovar novelláiból készült produkciót (Mindent Magamról), amelyet Jaross Viktória rendez. Csákányi Eszter, Margittay Ági és Kováts Adél főszereplésével ősztől itt lesz látható Lukáts Andor rendezésében a "Tiszta Vicc"; a "Kupidó" című swinger-klubban játszódó Tasnádi István által rendezett szatíra pedig majd decembertől látható Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Csákányi Eszter, Für Anikó és Gazdag Tibor főszereplésével. A két új bemutató alkotója pedig Ladányi Andrea és Kalmár Péter lesz, akik két igazi csemegének ígérkező, éjszakai előadást állítanak színre.

A helyszín kiválasztása nem csak a mozi egyedi hangulata, hanem a környezete miatt is sikeresnek tűnik. A Nyugati térre költözött West Balkán és az Eiffel terasz megnyitása is azt mutatja: a téren nem csak átszállni, hanem megállni is egyre inkább érdemes. Már most írjuk be a naptárunkba: november 5-én Szikra Cool Tour House megnyitó!

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


10 album, ami idén lesz 10 éves

10 album, ami idén lesz 10 éves

Tíz év nem nagy idő, tekintve, hogy idén dömpingje van a 20+-os jubiláló zenekaroknak, de azért érdemes egy évtizedes számvetést készíteni. Az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ezer táncos és zenész, ezer lámpás – és némi rozé

Több mint hatvan pincészet roséi és más stílusú borai, valamint élesztős kenyerek és más finomságok mellett koncertek, ifjúsági és egyéb programok várják a 8. Rosalia Rosé és Pezsgő Liget látogatóit a Városligetben május 31. és június 2. között.

2 év alatt közel 200 koncert 22 országban - Új klippel jelentkezik európai turnéja után a Belau

A Belau a nemzetközi elektronikus zenei színtér egyik legígéretesebb zenekara, két év alatt közel 200 koncertet adott 22 országban. Az első lemezük, The „Odyssey” címmel jelent meg, amelyet Fonogram-díjjal jutalmaztak. Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most új dallal jelentkezik, amelyben Sophie Barker működik közre,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek