Szikra bár és cool tour house


CímBudapest, 1066, Teréz krt. 62.
Szikra bár és cool tour house

A tervezett programok tekintetében egy újfajta intézmény alakul itt: nem romkocsmát, hanem egy kulturális központot terveznek - így jutottak el a Cool Tour House névhez is. A programkínálatban a változatosságra törekednek: a vendéglátástól kezdve a filmvetítéseken, stand-up comedy-ken, divatbemutatókon át a kisebb színházi produkciókig nagyon széles palettán kínálnak majd programokat, és a célközönséget is a legkülönfélébb csoportok képezik majd. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a termek többfunkciósan, jól variálhatóan, átalakíthatóan működjenek. Úgy tudjuk, hogy a színházjegyek 1000-3000 Ft között, a koncertjegyek 1500-4000 Ft körül lesznek majd - azaz nem megfizethetlen luxus lesz itt, de a legolcsóbb hely címére sem pályáznak. Néhány konkrét produkciót és nevet is említhetünk már: elsők között Hernádi Judittal a főszerepben mutatnak be egy Almodovar novelláiból készült produkciót (Mindent Magamról), amelyet Jaross Viktória rendez. Csákányi Eszter, Margittay Ági és Kováts Adél főszereplésével ősztől itt lesz látható Lukáts Andor rendezésében a "Tiszta Vicc"; a "Kupidó" című swinger-klubban játszódó Tasnádi István által rendezett szatíra pedig majd decembertől látható Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Csákányi Eszter, Für Anikó és Gazdag Tibor főszereplésével. A két új bemutató alkotója pedig Ladányi Andrea és Kalmár Péter lesz, akik két igazi csemegének ígérkező, éjszakai előadást állítanak színre.

A helyszín kiválasztása nem csak a mozi egyedi hangulata, hanem a környezete miatt is sikeresnek tűnik. A Nyugati térre költözött West Balkán és az Eiffel terasz megnyitása is azt mutatja: a téren nem csak átszállni, hanem megállni is egyre inkább érdemes. Már most írjuk be a naptárunkba: november 5-én Szikra Cool Tour House megnyitó!

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Megvan, ki játssza az Elvis-film főszerepét

Megvan, ki játssza az Elvis-film főszerepét

Mostanában egyre több film jelenik meg a műfajban, lásd: Bohém Rapszódia (a Queen pályájáról szóló film, főleg Freddie Mercury...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ördög vs. Isten: Hitvitát kavart Avril Lavigne új klipje

Az énekesnő 2015-ben tűnt el ideiglenesen a nyilvánosság elől, amikor Lyme-kórt diagnosztizáltak nála. Azóta rendszeresen kezelésekre jár, és úgy tűnik, erősebb, mint valaha. A betegséggel való küzdelme során írta a “Head Above Water” című visszatérő slágerét. Azonos című, idén megjelent albumáról most az "I Fell in...

200 fellépő a 600 lelkes településen: Panyolafeszt

Több mint húsz helyszínen csaknem kétszáz fellépő szórakoztatja majd az idei PanyolFeszt vendégeit augusztus 1. és 4. között a hatszáz lelkes Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Panyolán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek