Neoton 1000

Szikra bár és cool tour house


CímBudapest, 1066, Teréz krt. 62.
Szikra bár és cool tour house

A tervezett programok tekintetében egy újfajta intézmény alakul itt: nem romkocsmát, hanem egy kulturális központot terveznek - így jutottak el a Cool Tour House névhez is. A programkínálatban a változatosságra törekednek: a vendéglátástól kezdve a filmvetítéseken, stand-up comedy-ken, divatbemutatókon át a kisebb színházi produkciókig nagyon széles palettán kínálnak majd programokat, és a célközönséget is a legkülönfélébb csoportok képezik majd. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a termek többfunkciósan, jól variálhatóan, átalakíthatóan működjenek. Úgy tudjuk, hogy a színházjegyek 1000-3000 Ft között, a koncertjegyek 1500-4000 Ft körül lesznek majd - azaz nem megfizethetlen luxus lesz itt, de a legolcsóbb hely címére sem pályáznak. Néhány konkrét produkciót és nevet is említhetünk már: elsők között Hernádi Judittal a főszerepben mutatnak be egy Almodovar novelláiból készült produkciót (Mindent Magamról), amelyet Jaross Viktória rendez. Csákányi Eszter, Margittay Ági és Kováts Adél főszereplésével ősztől itt lesz látható Lukáts Andor rendezésében a "Tiszta Vicc"; a "Kupidó" című swinger-klubban játszódó Tasnádi István által rendezett szatíra pedig majd decembertől látható Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Csákányi Eszter, Für Anikó és Gazdag Tibor főszereplésével. A két új bemutató alkotója pedig Ladányi Andrea és Kalmár Péter lesz, akik két igazi csemegének ígérkező, éjszakai előadást állítanak színre.

A helyszín kiválasztása nem csak a mozi egyedi hangulata, hanem a környezete miatt is sikeresnek tűnik. A Nyugati térre költözött West Balkán és az Eiffel terasz megnyitása is azt mutatja: a téren nem csak átszállni, hanem megállni is egyre inkább érdemes. Már most írjuk be a naptárunkba: november 5-én Szikra Cool Tour House megnyitó!

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A Dürer elment nyaralni

A Dürer elment nyaralni

Arról már tavaly beszámoltunk, hogy a kultikus szórakozóhely kitelepedett a Lupa-tóra. Ez a „tesztverzió", annyira bejött, hogy idén a teljes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Aki a virágot szereti – az zenél a kertészetben

Minikoncert-sorozat indul júniusban a Virágzó Dunakanyar Kertészetben, Gödön. A szombatonként 11 órától kezdődő koncerteket Krulik Eszter hegedűművész szervezi.

100 százalék rockzene – megvan a Zorall Sörolimpia napi bontása

Vannak fesztiválok, akik akaratukon kívül ugyan, de a többiekhez képest viszonylagos nyugalommal követhették az események alakulását: ezek azok a bulik, amelyeket nem átpakoltak és újrahúroztak, hanem eleve is augusztus végére hirdettek meg, csakúgy, mint az ezt megelőző években. Ilyen a Zorall Sörolimpia is (Alsóörs, augusztus...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek