Szikra bár és cool tour house


CímBudapest, 1066, Teréz krt. 62.
Szikra bár és cool tour house

A tervezett programok tekintetében egy újfajta intézmény alakul itt: nem romkocsmát, hanem egy kulturális központot terveznek - így jutottak el a Cool Tour House névhez is. A programkínálatban a változatosságra törekednek: a vendéglátástól kezdve a filmvetítéseken, stand-up comedy-ken, divatbemutatókon át a kisebb színházi produkciókig nagyon széles palettán kínálnak majd programokat, és a célközönséget is a legkülönfélébb csoportok képezik majd. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a termek többfunkciósan, jól variálhatóan, átalakíthatóan működjenek. Úgy tudjuk, hogy a színházjegyek 1000-3000 Ft között, a koncertjegyek 1500-4000 Ft körül lesznek majd - azaz nem megfizethetlen luxus lesz itt, de a legolcsóbb hely címére sem pályáznak. Néhány konkrét produkciót és nevet is említhetünk már: elsők között Hernádi Judittal a főszerepben mutatnak be egy Almodovar novelláiból készült produkciót (Mindent Magamról), amelyet Jaross Viktória rendez. Csákányi Eszter, Margittay Ági és Kováts Adél főszereplésével ősztől itt lesz látható Lukáts Andor rendezésében a "Tiszta Vicc"; a "Kupidó" című swinger-klubban játszódó Tasnádi István által rendezett szatíra pedig majd decembertől látható Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Csákányi Eszter, Für Anikó és Gazdag Tibor főszereplésével. A két új bemutató alkotója pedig Ladányi Andrea és Kalmár Péter lesz, akik két igazi csemegének ígérkező, éjszakai előadást állítanak színre.

A helyszín kiválasztása nem csak a mozi egyedi hangulata, hanem a környezete miatt is sikeresnek tűnik. A Nyugati térre költözött West Balkán és az Eiffel terasz megnyitása is azt mutatja: a téren nem csak átszállni, hanem megállni is egyre inkább érdemes. Már most írjuk be a naptárunkba: november 5-én Szikra Cool Tour House megnyitó!

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A világpremierrel egy időben jön a Roger Waters-koncertfilm Magyarországra is

A világpremierrel egy időben jön a Roger...

Roger Waters nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített film a világpremierrel egy időben,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

NEM az eperről szól John Lennon ikonikus dala!

Először nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a John Lennon révén legendássá vált Strawberry Field Liverpoolban: az egykori árvaház helyén immár egy interaktív kiállításnak otthont adó látogatóközpont, közösségi kávézó, bolt és kertek várják a Beatles rajongóit.

Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

"Az volt az álmom, hogy megteljen az Aréna sérült fiatalokkal és rászoruló idős emberekkel” – nyilatkozta Várkonyi Attila, és azt mondhatnánk, szerencsés ember, mert ez az álma többször is valóra vált, azonban ez nem szerencse: nagyon sok munkával és rengeteg zenész barát segítségével valósul meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek