Tokaj - Rakamaz


CímTokaj, 3910, Tisza Kemping
Tokaj - Rakamaz
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Rakamazi (Tokaj) Tisza-Kemping minden év április 20-tól október 10-ig non-stop nyitva áll Önök előtt. Azon vendégeink előtt, akik szeretik a szórakozást, a vonzó festői környezetet, a kikapcsolódást, a pihenni vágyást.
A város idegenforgalmi szempontból is kiemelkedő jelentőséggel bír. A kemping Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nyugati kapujánál a Tisza és Bodrog találkozásánál fekszik, közvetlenül a Tisza híd lábánál, a Tokaji (Kopasz) heggyel szemben, mintegy 4 hektáros területen. Nyíregyházától 30 kilométerre található. Miskolc és Nyíregyháza irányából a várost átszelő 38. számú főközlekedési úton, valamint a Nyíregyháza-Miskolc vasútvonalon közelíthető meg.

A kemping nagysága és adottsága lehetőséget kínál a kempingezők (sátorozók) számára, az iskolák, osztályok kirándulásaira, táborozásaira, lakókocsik (karavánok) fogadására, vízitúrázók kikötésére, családok, csoportok, szervezetek szórakozására, rendezvények lebonyolítására.
A kemping 2 és 4 ágyas faházakban mintegy 70 fő részére tud szállást biztosítani. A kempingezés (sátorozás) több ezer fő részécamping5_JPG.jpgre adott. Lakókocsik számára kiépített elektromos csatlakozási lehetőség van.
A tisztálkodásra korszerű, hideg- melegvizes zuhanyozó áll Tisztelt Vendégeink rendelkezésére.

A hasznos időtöltés céljából számtalan lehetőség közül választhat az idelátogató. Tokaj közelsége, a két folyó találkozása, a szomszédos városok, települések nevezetességei a zempléni hegyvonulat nyújt élményekben gazdag programot a vendégek számára.
Igényeknek, csoportlétszámnak megfelelően a különböző programok (sétahajózás, kenuzás, lovaglás, sétakocsizás, íjászat, pincelátogatás, stb.) akár szervezett formában történő lebonyolítását is tudjuk vállalni. Csoportok részére 30 kilométeres körzeten belül falusi turisztikai programokon való részvételen segítséget nyújtunk.

A kempingen belül a Tisza folyó, a környékén a tavak, holtágak nyújtanak horgászati lehetőséget.
Sétahajózásra kajak-kenuzásra a két folyó, a Tisza és a Bodrog, valamint ezek ártere biztosít élményekben gazdag túrát.

Tokaj és környékének nevezetes borospincéiben csoportok részére borkóstolással, akár étkezéssel egybekötött pince.jpgpincelátogatást szervezünk.

A kempingben a szabadidő hasznos eltöltése céljából szórakozásra, kikapcsolódásra asztalitenisz, darts, tollas-, futball-, és röplabda veheti igénybe. A táborlakók ezen játékokat ingyen bérelhetik.

A gasztronómiai igények kielégítése céljából a kemping területén több kiépített szalonnasütő-hely, bográcsozási, grillezési lehetőség és jól felszerelt konyha segíti a sütni, főzni vágyó igényeket. Bográcsot, üstöt, grillsütőt, nyársakat, fát ingyen biztosítunk.

A kemping területén évente több nagy rendezvény is megrendezésre kerül:
• minden év február második hétvégéjén a Black Dragon mc. szervezésében a téli motoros találkozó,
• július második hetében a Hegyalja Fesztivál,
• augusztus második hetében szintén a Black Dragon mc. szervezésében a nyári motoros találkozó,
Ezen rendezvényekről bővebben a honlapunkon keresztül is tájékozódhatnak.

A kemping nyugalmát, biztonságát őrző-védő szolgálat felügyeli.

A kempingben megszállni kívánó vendégeket, háziállataikat, kedvenceiket is magukkal hozva, szeretettel fogadjuk.

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Méltó záróakkordja volt a Park nyári szezonjának a visszatérő Quimby koncertje

Méltó záróakkordja volt a Park nyári szezonjának a...

"A koncert végére sem jutunk be..." – hökkent meg egy villamosról leszálló utastársunk, amikor megpillantotta a Budapest Park kapujában kanyargó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Óriási bulit csinált a Sum 41 és a Simple Plan az Arénában

A két kanadai skate/punk/popzenekar kétségtelenül a kétezres években volt a csúcson, ám ettől függetlenül nemhogy csökkent volna a népszerűségük, de az évek során új rajongókra tettek szert, akik közül szép számmal képviseltették magukat a vasárnap esti Papp László Sportarénás koncerten. Persze nem volt hiány azokból sem,...

Az elmúlt öt év egyik legnagyobb rockzenei sikertörténete: Mudfield

A Mudfield zenekar Kelet népe című albuma aranylemez státuszt ért el, melynek örömére különleges koncertet ad a szeghalmi együttes 2022. október 15-én szombaton az A38 Hajó gyomrában. Az este során, melynek különleges vendége a kiváló Escape My Shadows lesz, a zenekar az elejétől a végéig eljátssza az aranyos lemezt, de nyilván...
Új koncertek