Tokaj - Rakamaz


CímTokaj, 3910, Tisza Kemping
Tokaj - Rakamaz
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Rakamazi (Tokaj) Tisza-Kemping minden év április 20-tól október 10-ig non-stop nyitva áll Önök előtt. Azon vendégeink előtt, akik szeretik a szórakozást, a vonzó festői környezetet, a kikapcsolódást, a pihenni vágyást.
A város idegenforgalmi szempontból is kiemelkedő jelentőséggel bír. A kemping Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nyugati kapujánál a Tisza és Bodrog találkozásánál fekszik, közvetlenül a Tisza híd lábánál, a Tokaji (Kopasz) heggyel szemben, mintegy 4 hektáros területen. Nyíregyházától 30 kilométerre található. Miskolc és Nyíregyháza irányából a várost átszelő 38. számú főközlekedési úton, valamint a Nyíregyháza-Miskolc vasútvonalon közelíthető meg.

A kemping nagysága és adottsága lehetőséget kínál a kempingezők (sátorozók) számára, az iskolák, osztályok kirándulásaira, táborozásaira, lakókocsik (karavánok) fogadására, vízitúrázók kikötésére, családok, csoportok, szervezetek szórakozására, rendezvények lebonyolítására.
A kemping 2 és 4 ágyas faházakban mintegy 70 fő részére tud szállást biztosítani. A kempingezés (sátorozás) több ezer fő részécamping5_JPG.jpgre adott. Lakókocsik számára kiépített elektromos csatlakozási lehetőség van.
A tisztálkodásra korszerű, hideg- melegvizes zuhanyozó áll Tisztelt Vendégeink rendelkezésére.

A hasznos időtöltés céljából számtalan lehetőség közül választhat az idelátogató. Tokaj közelsége, a két folyó találkozása, a szomszédos városok, települések nevezetességei a zempléni hegyvonulat nyújt élményekben gazdag programot a vendégek számára.
Igényeknek, csoportlétszámnak megfelelően a különböző programok (sétahajózás, kenuzás, lovaglás, sétakocsizás, íjászat, pincelátogatás, stb.) akár szervezett formában történő lebonyolítását is tudjuk vállalni. Csoportok részére 30 kilométeres körzeten belül falusi turisztikai programokon való részvételen segítséget nyújtunk.

A kempingen belül a Tisza folyó, a környékén a tavak, holtágak nyújtanak horgászati lehetőséget.
Sétahajózásra kajak-kenuzásra a két folyó, a Tisza és a Bodrog, valamint ezek ártere biztosít élményekben gazdag túrát.

Tokaj és környékének nevezetes borospincéiben csoportok részére borkóstolással, akár étkezéssel egybekötött pince.jpgpincelátogatást szervezünk.

A kempingben a szabadidő hasznos eltöltése céljából szórakozásra, kikapcsolódásra asztalitenisz, darts, tollas-, futball-, és röplabda veheti igénybe. A táborlakók ezen játékokat ingyen bérelhetik.

A gasztronómiai igények kielégítése céljából a kemping területén több kiépített szalonnasütő-hely, bográcsozási, grillezési lehetőség és jól felszerelt konyha segíti a sütni, főzni vágyó igényeket. Bográcsot, üstöt, grillsütőt, nyársakat, fát ingyen biztosítunk.

A kemping területén évente több nagy rendezvény is megrendezésre kerül:
• minden év február második hétvégéjén a Black Dragon mc. szervezésében a téli motoros találkozó,
• július második hetében a Hegyalja Fesztivál,
• augusztus második hetében szintén a Black Dragon mc. szervezésében a nyári motoros találkozó,
Ezen rendezvényekről bővebben a honlapunkon keresztül is tájékozódhatnak.

A kemping nyugalmát, biztonságát őrző-védő szolgálat felügyeli.

A kempingben megszállni kívánó vendégeket, háziállataikat, kedvenceiket is magukkal hozva, szeretettel fogadjuk.

 

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori vendégzenésze

Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori...

"Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért (Magda Lajos – aszerk.), hogy mihamarabb lássuk magunk között!" –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Ahová a pápa is gyalog jár

Valójában nem gyalog ment, hanem egy szépséges, fehér Fiat 500-assal, és nem oda, amire a szólás vonatkozik, de ha úgy vesszük, hogy a zene is alapszükséglet, akkor helyben vagyunk.

Koncepciót váltott a Kaukázussal a Road Movie

Azt gondoltuk, az LGT-klippel csak kivételt tett a Road Movie-sorozat, és a hagyományaihoz híven úgy folytatja a megkezdett utat, amelyen az egyes zenekarok a szűkebb pátriájukat mutatják meg egy-egy dallal, de úgy tűnik, vagy a helyek fogytak el (biztosan nem), vagy valami újra vágytak, esetleg tettek (még) egy kitérőt.
Új koncertek