Up!The Club


CímBudapest, 1117, Fehérvári út 87.
Up!The Club
Up, azaz fent, fel, oda, felemelkedik, felfelé megy, felfelé halad, feláll, fokoz, jó szerencse... Magyarán: lendület, pozitív energia, tettrekészség, aktivitás! Aligha lehetne egy 4. emeleti, új, trendi klubnak találóbb nevet adni. Szóval up...! Fel, budai partinép, február 6-tól vár az UP! A legújabb klubélmény Budapesten!

A XI. kerületi, Fehérvári úti partihelyszín sokaknak ismerôs lehet, vagy annál is több. A nagy sikert aratott Sensation szombatok, Single Party, Playboy Party, The Debut Szilveszter, no és a Roxy Partyk... Csak néhány felvillanó emlékkép az egykori Club Sensation remek hangulatú bulijai közül. 2009 ôszén egy külsôs rendezvényszervezô menedzsment bérelte ki és részben átalakította a helyet, így lett belôle MyClub, de ezek a bulik nem voltak sikeresek. A klub azonban túl jó adottságú ahhoz, hogy mûkedvelô szervezôk gyenge bulikkal fárasszanak minket. Itt minden szombaton a város egyik legjobb hangulatú partija pörgött, és ennek így kell lennie a jövôben is! Mindannyiunk örömére január elején újra a régi Sensation-szervezôk vették kézbe a klub életének alakítását, és egy kis szépítéssel, vendégbarát újításokkal ezentúl sokkal ütôsebb szombat éjszakák várnak ránk itt!

 

2010-ben új idôszámítás kezdôdik tehát a budai szombat éjszakákban: újra a Ti ízlésetek, vagyis a fiatalos, belevaló partiközönség véleménye a mérvadó! A reformok jegyében új koncepcióval, megújult dizájnnal, több helyiséggel és egy minden eddiginél erôsebb DJ-csapattal robban be ismét a köztudatba a hely, amelynek nevét ideje emlékezetünkbe vésni: UP! The Club.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori vendégzenésze

Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori...

"Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért (Magda Lajos – aszerk.), hogy mihamarabb lássuk magunk között!" –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Ahová a pápa is gyalog jár

Valójában nem gyalog ment, hanem egy szépséges, fehér Fiat 500-assal, és nem oda, amire a szólás vonatkozik, de ha úgy vesszük, hogy a zene is alapszükséglet, akkor helyben vagyunk.

Koncepciót váltott a Kaukázussal a Road Movie

Azt gondoltuk, az LGT-klippel csak kivételt tett a Road Movie-sorozat, és a hagyományaihoz híven úgy folytatja a megkezdett utat, amelyen az egyes zenekarok a szűkebb pátriájukat mutatják meg egy-egy dallal, de úgy tűnik, vagy a helyek fogytak el (biztosan nem), vagy valami újra vágytak, esetleg tettek (még) egy kitérőt.
Új koncertek