VER-DECO Music Club


CímBudapest, 1072, Nagy Diófa u. 17.
VER-DECO Music Club

A Ver-Deco Music Club Budapest buli negyedében a 7. kerület Nagy Diófa utca 17. szám alatt tanálható. 2 szintes szórakozóhely, mely kiváló lehetőséget biztosít, akár 2 külön parti megtartására is. Mindkét szinten hangtechnika, pódium, a felső szinten jól felszerelt bár található. Az alsó szinten akár megőrízhetik a szórakozni vágyók inkognitójukat, intimitásukat, mivel jól elkülönül a hely többi részétől. Alkalmas minden féle bulik megtartására. Koncertek, legény vagy leány búcsú, születés vagy névnap,baráti össze jövetelek, céges bulik. A személyzet segítőkész, együttműködő, családias hangulatot teremtő.

Hírek és rajongók
 
Képtár
  • VER-DECO Music Club kép 74634
  • VER-DECO Music Club kép 74635
  • VER-DECO Music Club kép 74636
  • VER-DECO Music Club kép 74637
  • VER-DECO Music Club kép 74638
  • VER-DECO Music Club kép 74639
  • VER-DECO Music Club kép 74640
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A világpremierrel egy időben jön a Roger Waters-koncertfilm Magyarországra is

A világpremierrel egy időben jön a Roger...

Roger Waters nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített film a világpremierrel egy időben,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

NEM az eperről szól John Lennon ikonikus dala!

Először nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a John Lennon révén legendássá vált Strawberry Field Liverpoolban: az egykori árvaház helyén immár egy interaktív kiállításnak otthont adó látogatóközpont, közösségi kávézó, bolt és kertek várják a Beatles rajongóit.

Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

"Az volt az álmom, hogy megteljen az Aréna sérült fiatalokkal és rászoruló idős emberekkel” – nyilatkozta Várkonyi Attila, és azt mondhatnánk, szerencsés ember, mert ez az álma többször is valóra vált, azonban ez nem szerencse: nagyon sok munkával és rengeteg zenész barát segítségével valósul meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek