Zeneház


HonlapNem ismert
CímBudapest, 1094, Páva u. 10−12.
Zeneház
A Telekom Zeneház Budapest, azon belül Ferencváros egyik új kulturális intézménye, mely igényes, modern külső megjelenésével, ötletes belsőépítészeti kialakításával, színvonalas zenei programjaival a környék kiemelkedő létesítménye. Az 1994-95-ben épült házat a Magyar Telekom bocsátotta a Magyar Telekom Szimfonikus Zenekar rendelkezésére. Az épület és környezete kettős célt szolgál: otthont, kiváló munkakörnyezetet biztosít az alapítványi formában működő Magyar Telekom Szimfonikus Zenekarnak. Ugyanakkor helyiségei bérelhetők is, melyek elsősorban zenei, prózai rendezvények és magas színvonalú hangfelvételek megrendezésére alkalmasak. A felszereltségből adódóan különböző professzionális hangszert, hangszerszállító konténert és egyéb, produkciókhoz szükséges kelléket tud a Zeneház kölcsönözni.
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutató is lesz a Kutatók éjszakáján

Összesen mintegy 70 különleges programmal, köztük szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutatóval várják a kutatók a tudomány iránt érdeklődőket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szeptember 30-án és október 1-jén a Kutatók éjszakája alkalmából, amelyen megnyitja a kapuit az egyetem számos...
Új koncertek