Boy George visszatér!

2020/07/01  ·   Karanténban a világ   ·  Labancz Andrea

Nálunk szerencsére lassan már feledésbe merülnek a házi készítésű karanténvideók, azonban vannak még országok, ahol egyelőre ez az egyetlen szórakozása művésznek és közönségének is. Ezúttal Boy George fakadt dalra egy szál gitár kíséretében.

Fotó: Boy George Facebook

Az 58 éves extravagáns énekes nem fér a bőrébe. Az egykoron polgárpukkasztónak számító ruházata és erős sminkkel felturbózott megjelenése, valamint nyíltan vállalt biszexualitása manapság már nem rengeti meg a közízlést, de vitathatatlanul úttörője volt az elfogadásért küzdő mozgalmaknak.

A még mindig fiatalos külsővel ékeskedő sztár életéről is készülőben van egy mozifilm, ami valószínűleg legalább annyira megosztó lesz, mint a Freddie Mercury-változat. Drogokból, szexből és botrányokból kell gazdálkodnia a forgatókönyvíróknak, így nehéz lesz szerethető figurát varázsolni belőle a filmvásznon azoknak, akik eleve elítélik életmódját. Arról nem is beszélve, hogy valójában még maga se tudja, hogy homo- vagy biszexuális beállítottságú, mivel saját önéletrajzi könyvében, ami 1995-ben jelent meg, azt állította, hogy ő igazából a férfiakhoz vonzódik. Ugyanakkor megemlítette, hogy titkos viszonya volt Kirk Brandon punkrock énekesnővel, valamint saját csapatának dobosával Jon Moss-szal is. Állítása szerint a Culture Club dalok jelentős része neki szól.

Az időközben nyers vegán étrendre váltó Boy George idén új dalokkal rukkolt elő. Év elején jelentette meg "Clouds", és "Isolation" című dalait, ami azért is érdekes, mert még a járvány kitörése előtt születtek. Továbbá tervben van egy komplett album kidolgozása is, amit még szintén idén szeretne piacra dobni, melynek már a címe is nyilvános: Geminis Don’t Read The Manual.

A karanténban unatkozó művész úgy döntött, Kevan Frost gitáros kíséretében ad elő 3 dalt, amiből kettő a már említett saját újdonság, míg a harmadik Mary Gauthier „Mercy Now” című szerzeményének újragondolása:

 

 

Forrás: Rolling Stone

Boy George, Frantic, Isolation, Mercy Now, karantén, videó, In My Room, LGBTQ

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek