Boy George visszatér!

2020/07/01  ·   Karanténban a világ   ·  Labancz Andrea

Nálunk szerencsére lassan már feledésbe merülnek a házi készítésű karanténvideók, azonban vannak még országok, ahol egyelőre ez az egyetlen szórakozása művésznek és közönségének is. Ezúttal Boy George fakadt dalra egy szál gitár kíséretében.

Fotó: Boy George Facebook

Az 58 éves extravagáns énekes nem fér a bőrébe. Az egykoron polgárpukkasztónak számító ruházata és erős sminkkel felturbózott megjelenése, valamint nyíltan vállalt biszexualitása manapság már nem rengeti meg a közízlést, de vitathatatlanul úttörője volt az elfogadásért küzdő mozgalmaknak.

A még mindig fiatalos külsővel ékeskedő sztár életéről is készülőben van egy mozifilm, ami valószínűleg legalább annyira megosztó lesz, mint a Freddie Mercury-változat. Drogokból, szexből és botrányokból kell gazdálkodnia a forgatókönyvíróknak, így nehéz lesz szerethető figurát varázsolni belőle a filmvásznon azoknak, akik eleve elítélik életmódját. Arról nem is beszélve, hogy valójában még maga se tudja, hogy homo- vagy biszexuális beállítottságú, mivel saját önéletrajzi könyvében, ami 1995-ben jelent meg, azt állította, hogy ő igazából a férfiakhoz vonzódik. Ugyanakkor megemlítette, hogy titkos viszonya volt Kirk Brandon punkrock énekesnővel, valamint saját csapatának dobosával Jon Moss-szal is. Állítása szerint a Culture Club dalok jelentős része neki szól.

Az időközben nyers vegán étrendre váltó Boy George idén új dalokkal rukkolt elő. Év elején jelentette meg "Clouds", és "Isolation" című dalait, ami azért is érdekes, mert még a járvány kitörése előtt születtek. Továbbá tervben van egy komplett album kidolgozása is, amit még szintén idén szeretne piacra dobni, melynek már a címe is nyilvános: Geminis Don’t Read The Manual.

A karanténban unatkozó művész úgy döntött, Kevan Frost gitáros kíséretében ad elő 3 dalt, amiből kettő a már említett saját újdonság, míg a harmadik Mary Gauthier „Mercy Now” című szerzeményének újragondolása:

 

 

Forrás: Rolling Stone

Boy George, Frantic, Isolation, Mercy Now, karantén, videó, In My Room, LGBTQ

 

 

Szólj hozzá!


Ha baj van, elengednek, egyedül hagynak – mondja az első budapesti Stones-koncert szervezője

Ha baj van, elengednek, egyedül hagynak – mondja az...

Következetlenek voltak a járvány idején bevezetett korlátozások, a rendezvénypiacon pedig szükség lesz a bizalomépítésre az intézkedések...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A hangját adta Mick Jagger – de nem énekel

Idén ünnepli a londoni Royal Albert Hall alapításának 150. évfordulóját. A március 29-i születésnapi gálán számos híresség, köztük Eric Clapton, Patti Smith és Matthew Bourne is fellép.

600 oldalas könyv jelenik meg Jim Morrison 50. évfordulójára készülve

A „Jim Morrison összegyűjtött műveit: versek, cikkek, átiratok és szövegek” című könyv az egykori Doors-frontember – nem zenei – életművének eddigi legkiterjedtebb kiadását jelenti, mellyel a zenész-költő halálának 50. évfordulójára készülnek – de rövidesen újra aktuális lesz a megemlékezés: 2023-ban lenne 80 éves.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek