Boy George visszatér!

2020/07/01  ·   Karanténban a világ   ·  Labancz Andrea

Nálunk szerencsére lassan már feledésbe merülnek a házi készítésű karanténvideók, azonban vannak még országok, ahol egyelőre ez az egyetlen szórakozása művésznek és közönségének is. Ezúttal Boy George fakadt dalra egy szál gitár kíséretében.

Fotó: Boy George Facebook

Az 58 éves extravagáns énekes nem fér a bőrébe. Az egykoron polgárpukkasztónak számító ruházata és erős sminkkel felturbózott megjelenése, valamint nyíltan vállalt biszexualitása manapság már nem rengeti meg a közízlést, de vitathatatlanul úttörője volt az elfogadásért küzdő mozgalmaknak.

A még mindig fiatalos külsővel ékeskedő sztár életéről is készülőben van egy mozifilm, ami valószínűleg legalább annyira megosztó lesz, mint a Freddie Mercury-változat. Drogokból, szexből és botrányokból kell gazdálkodnia a forgatókönyvíróknak, így nehéz lesz szerethető figurát varázsolni belőle a filmvásznon azoknak, akik eleve elítélik életmódját. Arról nem is beszélve, hogy valójában még maga se tudja, hogy homo- vagy biszexuális beállítottságú, mivel saját önéletrajzi könyvében, ami 1995-ben jelent meg, azt állította, hogy ő igazából a férfiakhoz vonzódik. Ugyanakkor megemlítette, hogy titkos viszonya volt Kirk Brandon punkrock énekesnővel, valamint saját csapatának dobosával Jon Moss-szal is. Állítása szerint a Culture Club dalok jelentős része neki szól.

Az időközben nyers vegán étrendre váltó Boy George idén új dalokkal rukkolt elő. Év elején jelentette meg "Clouds", és "Isolation" című dalait, ami azért is érdekes, mert még a járvány kitörése előtt születtek. Továbbá tervben van egy komplett album kidolgozása is, amit még szintén idén szeretne piacra dobni, melynek már a címe is nyilvános: Geminis Don’t Read The Manual.

A karanténban unatkozó művész úgy döntött, Kevan Frost gitáros kíséretében ad elő 3 dalt, amiből kettő a már említett saját újdonság, míg a harmadik Mary Gauthier „Mercy Now” című szerzeményének újragondolása:

 

 

Forrás: Rolling Stone

Boy George, Frantic, Isolation, Mercy Now, karantén, videó, In My Room, LGBTQ

 

 

Szólj hozzá!


Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza: David Guetta,Tyga, Sepultura, Metronomy

Az EXIT már a 2021-es fellépőgárdáját promózza:...

Bár a világjárvány leküzdhetetlen akadályokat gördített nemcsak az EXIT, hanem a világ szinte összes fesztiválja elé, az újvidéki stáb volt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

A Leander Kills klippel köszönte meg a háttéremberek munkáját

Ezt a klipet a Leander Kills a háttérben dolgozó szakemberek tiszteletére készítette, akik nélkül süket és sötét lenne az a koncerthelyszín, ahol ti is örömmel töltitek időtöket.

Bányásztörpe-festés is lesz a 3. DADABÁNYA underground összművészeti fesztiválon

A minifesztivált augusztus 22-én rendezik meg Tatabányán a Bányászati és Ipari Skanzenben – természetesen a létszámkorlát betartásával. És ilyet még mostanában nem írtunk le, de tényleg: JEGYÁR: 800 forint! Nyolcszáz... Szóval, érdemes sietni, mert az 500 meg ötszáz marad...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek