DJ Dominique az Indexnek: nem Balázs Fecónak dolgozik az idő

2020/11/26  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Tíz napja tartják az orvosok mesterséges kómában a népszerű zenészt. Jó barátja, DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila a minap az Indexnek elmondta: a zenész vérplazmát kapott és stabil az állapota, azonban az idő nem neki dolgozik.

DJ Dominique az Indexnek: nem Balázs Fecónak dolgozik az idő

Kétoldali tüdőgyulladással kórházba került kedden Kis Grofó is. A 27 éves Kozák László szerencsésnek tartja magát, hogy hamar diagnosztizálták nála a bajt, de nem érzi jól magát. (Bors)

Balázs Fecó állapota továbbra is stabil, számottevő javulásról viszont nem lehet beszámolni, ami egy idő után aggasztó tud lenni – mondta egy másik lapnak DJ. (Index)

Noha egy kedden közzétett orvosi tanulmányban azt írják, hogy nincs számottevő hatása az új típusú koronavírus miatti tüdőgyulladásban szenvedők gyógyulási vagy túlélési esélyeire annak, ha már felépült betegek vérplazmájával kezelik őket, a tanulmányt készítő csoport vezetője ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy az enyhébb tünetekkel küzdőknél hatásos lehet a vérplazmakezelés.

Nekünk fogalmunk sincs, mi az igazság, mindenesetre, aki tud, adjon vérplazmát, hátha jövő kedden az derül ki, hogy mégis életmentő – Balázs Fecónak pedig mindnyájan, együtt drukkoljunk: gyerünk vissza, a porondra! Néha a világ, mint a hinta fordul át, de amíg van bohóc, a cirkusz megy tovább!

 

 

Balázs Fecó, covid, kórház, DJ Dominique

 

 

Szólj hozzá!


A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát hamisan!

A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát...

A hétvégén a kezünkbe került az Interpress Magazin "Tudta-e" kiadása, ebben volt egy szócikk a My Way-gyilkosságokról, ennek a történetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth Xénia "Bárány az üres lakásban" című fotográfiája végzett, a harmadik pedig Mayer István "Cseh Tamás" című domborműve lett.

Az életben lesz még több móka: közeleg a Kispál on Orfű

Lovasiék anno egy Partizán-adásban jelentették be, hogy Orfűn lesz minifesztivál és koncert, valamint új dal is készült – mindezt rózsaszínben.
Új koncertek