DJ Dominique az Indexnek: nem Balázs Fecónak dolgozik az idő

2020/11/26  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Tíz napja tartják az orvosok mesterséges kómában a népszerű zenészt. Jó barátja, DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila a minap az Indexnek elmondta: a zenész vérplazmát kapott és stabil az állapota, azonban az idő nem neki dolgozik.

DJ Dominique az Indexnek: nem Balázs Fecónak dolgozik az idő

Kétoldali tüdőgyulladással kórházba került kedden Kis Grofó is. A 27 éves Kozák László szerencsésnek tartja magát, hogy hamar diagnosztizálták nála a bajt, de nem érzi jól magát. (Bors)

Balázs Fecó állapota továbbra is stabil, számottevő javulásról viszont nem lehet beszámolni, ami egy idő után aggasztó tud lenni – mondta egy másik lapnak DJ. (Index)

Noha egy kedden közzétett orvosi tanulmányban azt írják, hogy nincs számottevő hatása az új típusú koronavírus miatti tüdőgyulladásban szenvedők gyógyulási vagy túlélési esélyeire annak, ha már felépült betegek vérplazmájával kezelik őket, a tanulmányt készítő csoport vezetője ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy az enyhébb tünetekkel küzdőknél hatásos lehet a vérplazmakezelés.

Nekünk fogalmunk sincs, mi az igazság, mindenesetre, aki tud, adjon vérplazmát, hátha jövő kedden az derül ki, hogy mégis életmentő – Balázs Fecónak pedig mindnyájan, együtt drukkoljunk: gyerünk vissza, a porondra! Néha a világ, mint a hinta fordul át, de amíg van bohóc, a cirkusz megy tovább!

 

 

Balázs Fecó, covid, kórház, DJ Dominique

 

 

Szólj hozzá!


Biztos mesél Balázs Fecóról is Horváth Attila

Biztos mesél Balázs Fecóról is Horváth Attila

A Lemezjátszó Classic programsorozat vendége a következő alkalommal minden idők egyik legjobb magyar dalszövegírója, Horváth Attila lesz, aki...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

A Nine Inch Nails párosa két filmmel is indul az Oscarért

Bemutatjuk a Variety sorrendje szerinti 10 legesélyesebb filmzenét. A zeneszerzők között két filmmel is szerepel a Nine Inch Nails-ből is ismert páros, Trent Reznor és Atticus Ross. 2021. nagy kérdése, hogy az eddig nyolcszor jelölt James Newton Howard végre győzelmet tud-e majd aratni. A filmek sztorijából csak a zenei témákat emeltük ki.

Új szabadtéri koncerthelyszín nyílik Budapesten

Szabadtéri koncerthelyszínt nyit új főzdéje mellett a Monyo – értesül a Kreatív.hu
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek