DJ Dominique az Indexnek: nem Balázs Fecónak dolgozik az idő

2020/11/26  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Tíz napja tartják az orvosok mesterséges kómában a népszerű zenészt. Jó barátja, DJ Dominique, azaz Várkonyi Attila a minap az Indexnek elmondta: a zenész vérplazmát kapott és stabil az állapota, azonban az idő nem neki dolgozik.

DJ Dominique az Indexnek: nem Balázs Fecónak dolgozik az idő

Kétoldali tüdőgyulladással kórházba került kedden Kis Grofó is. A 27 éves Kozák László szerencsésnek tartja magát, hogy hamar diagnosztizálták nála a bajt, de nem érzi jól magát. (Bors)

Balázs Fecó állapota továbbra is stabil, számottevő javulásról viszont nem lehet beszámolni, ami egy idő után aggasztó tud lenni – mondta egy másik lapnak DJ. (Index)

Noha egy kedden közzétett orvosi tanulmányban azt írják, hogy nincs számottevő hatása az új típusú koronavírus miatti tüdőgyulladásban szenvedők gyógyulási vagy túlélési esélyeire annak, ha már felépült betegek vérplazmájával kezelik őket, a tanulmányt készítő csoport vezetője ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy az enyhébb tünetekkel küzdőknél hatásos lehet a vérplazmakezelés.

Nekünk fogalmunk sincs, mi az igazság, mindenesetre, aki tud, adjon vérplazmát, hátha jövő kedden az derül ki, hogy mégis életmentő – Balázs Fecónak pedig mindnyájan, együtt drukkoljunk: gyerünk vissza, a porondra! Néha a világ, mint a hinta fordul át, de amíg van bohóc, a cirkusz megy tovább!

 

 

Balázs Fecó, covid, kórház, DJ Dominique

 

 

Szólj hozzá!


Pressert még mindig jó olvasni

Pressert még mindig jó olvasni

„Azt mondták, a második sokkal nehezebb lesz. Az biztos. De én nem ijedtem meg. Mert ez a könyv nem a második, hanem az első könyv második...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hangol már a zenekar – Lovasi András új formációval járja be az országot

A zenekar a "Lovasi András és barátai nevet" viseli, s a zenész a Grand Hotel Halmahera címmel, ősszel megjelent új nagylemezét turnéztatja meg.

Csak egyetlen napon látható világszerte a Gorillaz koncertfilmje

A Song Machine Live From Kong címmel érkező, több mint két és fél órás koncertfilmet Magyarországon csak a Cinema MOM és a Pólus Mozi vetíti.
Új koncertek