Felfüggeszti a koncertezést a Konyha zenekar

2020/09/17  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Erről a közösségi oldalon értesítették a rajongóikat, döntésüket az elmúlt hetek koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fejleményeivel indokolták.

Fotó: Konyha zenekar

Attól tartunk, ők az első fecskék ebben az ismételten – vagy még mindig – szomorú helyzetben...

Azt írják:

"Próbáltunk minden ésszerű előírást betartani, de a vírushelyzet legszörnyűbb tulajdonsága, hogy a bizonytalan lappangási idő miatt bármennyire is vigyázunk, mi magunk is hurcolhatjuk a veszélyt - és ti magatok is veszélyeztethetitek egymást, főleg zárt térben. Ennek fényében úgy döntöttünk, hogy amíg a jelenlegi helyzet fennáll - vagyis amíg vagy nincs oltóanyag, ami megfékezi a vírust vagy olyan biztonsági protokoll, amelyek között a járvány alatt nem jelent kockázatot semelyik félre nézve a koncertezés illetve amíg nem áll vissza a nyár közepére jellemző, elenyésző mennyiségű fertőzés-szám - nem fogunk fellépni. A meglévő koncerteknek igyekszünk hamarosan új (talán már megtartható) időpontot találni.

MIndenkinek fájdalmas ez: nekünk is, a velünk dolgozók csapatnak és a kluboknak is - és tudjuk hogy ti sem örültök - de semennyire sem szeretnénk hogy közvetlenül vagy közvetve veszélyeztessünk bárkit. Dolgozunk türelmesen az új dalokon, ez most egy ilyen év. Folyamatosan követjük a világ eseményeit és ahogy értelme lesz újra koncertezni, felvesszük a szálakat és ülünk vissza a turnébuszba.

Addig is nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra! Dani, Márkó, Matyi"

 

Konyha, zenekar, koronavírus, törölt koncertek

 

 

Szólj hozzá!


Kastélyházibuli újratöltve!

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

87 ezren fesztiváloztak a Campuson

A fesztivál nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről: a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon, idén a Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű nappal szerveztek meg Debrecenben. Az eseményen a szervezők közlése szerint 87 ezren vettek részt.

Korda György is az EFOTT-on landol

A zenei szakma hazai krémje (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter, Flo Rida) mellett a retró nagyágyúi is fellépnek az idei EFOTT-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek