Felfüggeszti a koncertezést a Konyha zenekar

2020/09/17  ·   Karanténban a világ   ·  koncert.hu

Erről a közösségi oldalon értesítették a rajongóikat, döntésüket az elmúlt hetek koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fejleményeivel indokolták.

Fotó: Konyha zenekar

Attól tartunk, ők az első fecskék ebben az ismételten – vagy még mindig – szomorú helyzetben...

Azt írják:

"Próbáltunk minden ésszerű előírást betartani, de a vírushelyzet legszörnyűbb tulajdonsága, hogy a bizonytalan lappangási idő miatt bármennyire is vigyázunk, mi magunk is hurcolhatjuk a veszélyt - és ti magatok is veszélyeztethetitek egymást, főleg zárt térben. Ennek fényében úgy döntöttünk, hogy amíg a jelenlegi helyzet fennáll - vagyis amíg vagy nincs oltóanyag, ami megfékezi a vírust vagy olyan biztonsági protokoll, amelyek között a járvány alatt nem jelent kockázatot semelyik félre nézve a koncertezés illetve amíg nem áll vissza a nyár közepére jellemző, elenyésző mennyiségű fertőzés-szám - nem fogunk fellépni. A meglévő koncerteknek igyekszünk hamarosan új (talán már megtartható) időpontot találni.

MIndenkinek fájdalmas ez: nekünk is, a velünk dolgozók csapatnak és a kluboknak is - és tudjuk hogy ti sem örültök - de semennyire sem szeretnénk hogy közvetlenül vagy közvetve veszélyeztessünk bárkit. Dolgozunk türelmesen az új dalokon, ez most egy ilyen év. Folyamatosan követjük a világ eseményeit és ahogy értelme lesz újra koncertezni, felvesszük a szálakat és ülünk vissza a turnébuszba.

Addig is nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra! Dani, Márkó, Matyi"

 

Konyha, zenekar, koronavírus, törölt koncertek

 

 

Szólj hozzá!


100 éve a Városmajorban – a szabadtéri színpad zenei programjai

100 éve a Városmajorban – a szabadtéri színpad...

A Városmajori Szabadtéri Színpad fennállásának 100. évfordulóját még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Meghalt Vangelis

Meghalt Vangélisz Papathanaszíu, ismertebb nevén Vangelis. Az Oscar-díjas görög zeneszerző 79 éves volt – adta hírül a HVG.hu.

A világ leglázadóbb koncertzenekara nemsokára Budapesten: végre ideér a Gogol Bordello!!!!

Imádjuk őket, a Szigeten többször is a nulladik sorból (fotós árok) élvezhettük az egyébként ukrán származású Eugene Hütz – tényleg így hívják – és bandája elementáris energiát felszabadító, koncertnek nevezett őrületét. 2021. június 26-án adtak volna koncertet, végül majdnem pont egy évvel később, 2022. június...
Új koncertek