Online Európa-nap – reggeli tornával és Caramel-koncerttel

2020/05/08  ·   Karanténban a világ   ·  Labancz Andrea

Idén is lesz Európa-Nap. Igaz, csak online formában, viszont a menüben koncertezőként megjelent Szalóki Ági és Caramel neve. Mondjuk arra nem tértek ki, hogy streamelt vagy korábban rögzített verzióról van szó.

Online Európa-nap

Május 9. a jeles dátum, azaz szombaton várják a monitorok elé a nézősereget, hogy együtt ünnepeljük az európai béke és egység fennállását. Az Európa-napot először 1985-ben tartották meg az akkori tagországok, Magyarországon 2005 óta emlékeznek meg róla.

Ilyenkor országszerte készülnek különféle programokkal kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sport, zene, kreatív játékok – és noha mindez a szabadban szokott lenni, idén az ismert okok miatt nem kivitelezhető, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy megpróbálják mindezt átültetni az online világba.

Bár jelentősen lecsökkent a fellépők száma, azért egy babakoncert Szalóki Áginak köszönhetően, és egy esti változat Caramel jóvoltából elérhető lesz. Illetve a mozgás szerelmeseinek Béres Alexandra tart majd virtuálisan tornaórát. Az eseményt ide kattintva követhetitek online: Európa-nap 2020

Jó szórakozást kívánunk, a karosszékből meg keljenek majd fel!

Online Európa-nap, karantén, járvány, koncert, Caramel, Béres Alexandra, Szalóki Ági

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek