Várakozó állásponton a júniusi Deja Vu fesztivál

2020/04/17  ·   Karanténban a világ   ·  Labancz Andrea

Naponta kattintgatunk mint fesztiválfigyelők, hogy mi történik a nyári fesztiválok oldalain, mondanak-e valamit végre a követőiknek és a jegyvásárlóiknak. Főleg a júniusra tervezett bulik kapcsán nem értettük a csendet: sem a Harley, sem az Anna & The Barbies, sem a retrófeszt nem kommunikál a néppel a helyzet kapcsán.

Várakozó állásponton a júniusi Deja Vu fesztivál

Az Open Road Fest legutóbbi bejegyzésében kellemes húsvétot kívánt... Feltesszük, nem volt ez akkora buli idén senki számára, de köszi. Egyéb? Az Anna &The Barbies azzal van leginkább elfoglalva, hogy kivel alszik egy szobában Vághy Tamás a turnék során... Mintha egy másik univerzumban élnének – ezért egyébként maximálisan irigyeljük őket! Az ő fesztiváljuk is üdvözletét küldi húsvét alkalmából.

A retrózene szerelmeseinek fenntartott Deja Vu fesztivál végre megszólalt, a bejegyzéséből megtudhattuk, hogy igazából ők sem tudnak semmit.

Ahogy napról napra közeledünk a nyár felé, úgy hullanak el szépen sorban régóta várt koncertjeink és fesztiváljaink. Nemzetközi szinten biztosra mennek, a nyári szezonról végképp lemondtak, itthon ugyanakkor a legtöbben inkább kivárnak.

A napokban óriási port kavart az amúgy is pattanásig feszült helyzetben az a bizonyos nyílt levél, amivel mi is sokat foglalkoztunk. No meg annak utóéletével is. Az egyik aláíró az évről-évre egyre nagyobb közönséget vonzó Deja Vu fesztivál, látva a felháborodott kommenteket, saját posztban igyekezett helyrerakni a tényeket.

Valójában továbbra is várakozó állásponton vannak, és bár van "B" tervük a halasztást illetően, egyelőre még bíznak abban, hogy az eredetileg június 4-6. közötti időszakra tervezett fesztiválnak van esélye (???? – aszerk.). Ugyanakkor nem zárkóznak el a jegyek/bérletek árának visszafizetésétől sem, bár a hivatalos közleményben ezt csak abban az esetben tartják jó megoldásnak, ha kompletten törölni kell a rendezvényt. Halasztás esetén nem egyértelmű a dolog, de mivel még nem adtak meg új dátumot, elhisszük, hogy arra az esetre is érvényes lesz az ajánlat.

Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ez a rendezvény a SZIN helyszíne is egyben, így ha mégis halasztani kell, és kizárásos alapon augusztusra tolják, akkor biztos, hogy max. a hónap közepére várható. És ha valóban felszabadulunk a nyár végére a karanténból, akkor jelen állás szerint az egész augusztust végig tudjuk bulizni. Csak győzzük összeegyeztetni az egymást fedő programokat...

 

 

 

Fotó: FransA (Pexels)

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál hogy reagál a kiala
Deja Vu Fesztivál, koncert, járvány, közlemény, koncert

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek