Barba Negra Track ünnepi játék: játssz az általad kiválasztott koncertjegyért!

Április 27-én kezdi a szabadtéri szezont az idén 5. születésnapját ünneplő Barba Negra Track. Az évforduló alkalmából 5 olvasónk kap lehetőséget arra, hogy az általa kiválasztott bármelyik koncertre bejusson.

Szervezőkoncert.hu
Játék időtartama2018.04.24 (16:00)
2018.04.27 (02:00)
Nyeremény5x 1 db belépő
Barba Negra Track ünnepi játék: játssz az általad kiválasztott koncertjegyért!

Ehhez csak a kérdéseinkre kell felelni, segítség a szövegben!

A Track szezont a The Dead Daisies bandája nyitja, akik legutóbb 2017-ben jártak Budapesten és az A38-on csapattak telt házat. Mivel a klubkoncertről akkor sokan lemaradtak, most a fesztiválhangulatot megidézve tombolhat a közönség. A zenekarban egyébként olyan sokat bizonyított, fantasztikus zenészek találhatóak, mint John Corabi (ex-Motley Crue, ex-Union), Marco Mendoza (többek között ex-Whitesnake, ex-Blue Murder, ex-Thin Lizzy, ex-Black Star Riders), Doug Aldrich (ex-DIO, ex-Whitesnake, ex-Lion stb.), David Lowy és Deen Castronovo (ex-Journey, ex-Bad English, Revolution Saints). Nem csak egyéni teljesítményeik figyelemreméltóak, közös munkájuk minden előzetes várakozást felülmúlóan fantasztikusra sikerült. Ráadásul a banda ráadásul nem sokkal a koncert előtt adja ki a legfrissebb albumát, így szinte biztos, hogy ezúttal más produkcióval érkeznek, új élményt ígérve azoknak is, akik ott voltak a tavalyi bulin.

A The Dead Daisies koncertje után két nappal az első magyarországi koncertjét a Barba Negra Trackben adja a ’90-es évek egyik legkedveltebb metálzenekara, az Ugly Kid Joe. A hosszú leállás után 2010 óta újra aktív amerikai banda az 1992-es America’s Least Wanted című sikerlemezének 25. évfordulóját ünnepelve érkezik hazánkba április 29-én.

Május 8-án az Ensiferum veszi be Tracket, majd június 16-án és 18-án egy Black Stone Cherry-Shinedown kombó szórakoztatja a rajongókat!

A legnagyobb durranás meg akárhogy nézzük a Stone Sour június 25-i bulija lesz, akiket júliusban egy igazi reagge nagyágyú a Soja, augusztusban pedig a méltán szupergroup kifejezéssel illethető Sons Of Apollo fog követni.

De a magyar szekcióra is érdemes odafigyelni, hiszen magyar legendák lépnek színpadra, így április 28-án részesei lehetünk egy Révész–Závodi-féle Piramis Évek bulinak, akik illusztris vendégbandát hoznak, hosszú kihagyás után jön a Skorpió! Június 1-én a Tátrai Band, rá következő napon a Republic, június 30-án a Karthago fogja megmozgatni a közönséget.

Ráadásul több évfordulónak is a Barba Negra ad otthont. Elsőként május 4-én a 40 éves Hobo Blues Band koncertbe futhatunk bele (Hobo, Bill, Tátra, Póka felállásban!), május 11-én egy Vikidál 70, Zeffer 60, Mobilmánia 10 hármas koncert és ha már tripla, kerek évfordulók, szeptember 15-én pedig Ossian koncert lesz a Paksi 60, Acélszív 30, Rubcsics/Paksi 20 mottóval a zászlóra tűzve.

Az évfordulósok mellett természetesen a legnagyobb kedvencek is óriási koncertet nyomatnak majd. Április 30-án a Road fogja megmutatni, mit érdemes tudni a legújabb nagylemezéről, ami az _TKLTSSG_HBJ (avagy A Tökéletesség Hibája) címet kapta. Utána a Magna Cum Laude és az Ocho Macho veszi be a Tracket (5-én és 12-én), május 18-án Ganxsta Zolee és a Kartel, június 7-én a Djabe fogja bemutatni a legújabb, Flow című anyagát, míg június 9-én a Junkies fogja húzni a talpalávalót. Július 7-én pedig a Paddy and the Rats a Rákóczi-híd budai hídfőjén.

Illetve május 26-án a Zorall és az Iron Maidnem, június 14-én a Rage Against The Machinet játszó Subscribe lép fel. A nyarat pedig a már tavaly és tavalyelőtt is a Trackben helyet kapó Rock On! Festtel ajánljuk zárni szeptember 8-9-én.

További programok

Játékunk véget ért! Szerencsés nyerteseink, akik jó válaszokat adtak és a sorsoláson kiválasztásra kerültek:

Rideg Rolandné (Tatabánya)

Kálmàn Hajni (Budapest)

Nagy Zoltán (Budapest)

Arató Sára Anna (Szentes)

Szász Krisztián (Budapest)


Gratulálunk! Nyerteseinket e-mailben értesítettük!
Female Metal Voices Tour – tele lesz női frontemberes zenekarokkal a Dürer

Female Metal Voices Tour – tele lesz női frontemberes...

Ismét a hölgyeké lesz a főszerep a Dürer Kertben idén december 8-án: Magyarországra érkezik a Leaves' Eyes-Sirenia-Forever Still-Lost in...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

A csermely halkan zúg majd Tapolcán

A Pisztráng & Borfesztivál immáron kilencedik alkalommal várja a látogatókat szeptember utolsó hétvégéjén Tapolcán, a Malom-tó partján. Szeptember 27-29. között lesz minden, mi szemnek, szájnak és fülnek ingere! ;)

Óriási elismerésben részesült a mindössze 21 éves brit rapper

Egy 21 éves londoni rapper, Dave kapta az év legjobb brit albumának járó zenei díjat, a Mercury Prize-t. Az indoklás szerint Dave Psychodrama című debütáló anyaga generációja legmerészebb rapalbuma.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek