Év koncertje - szavazás

Nyerj páros napijegyet a Zorall Sörolimpiára!

Idén már 11. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. Az eredetileg zenekari táborból indult 4 napos fesztiválnak az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.

Szervezőkoncert.hu
Játék időtartama2018.08.12 (09:00)
2018.08.18 (13:43)
Nyeremény1 db páros napijegy
Nyerj páros napijegyet a Zorall Sörolimpiára!

A tavalyi év a Sörolimpián a jubileumról szólt, idén újabb évtized kezdődik – még több hazai zenekarral. A két színpadon olyan nagyágyúk lépnek fel, mint a Tankcsapda, az Edda, az Ossian, a Kárpátia, a Republic, a Road, a Leander Kills, az AWS, a Zorall, a Fish!, a Kalapács, a Dorothy, a Junkies, az Omen, a P.Box, az Alvin és a Mókusok és még rengetegen!

Augusztus 23-án a legendás 1993-as Masters of Rock 25 éves évfordulóját ünnepli a Tankcsapda, a Sing Sing, a Sex Action és a Moby Dick zenekar.

A fesztivál méltóan viseli az olimpia nevet, hiszen napközben rengeteg sport program közül választhatnak a fesztiválozók. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy az előző este átmulatott éjszakát közösen letekerjék. De a focirajongók sem, unatkoznak majd, hiszen a kispàlyás mérkőzésen 30-40 csapat küzd meg egymással. A motorosonak pedig napközben több szervezett motoros túra is indul.

A helyszín közvetlenül az alsóörsi víz parton helyezkedik el. Így a látogatók a koncertek mellett egész nap  úgy élvezhetik a strandot :)

A teljes programtábla:

Ha szeretnéd megtapasztalni, mennyire zorall a Sörolimpia, nincs más teendőd, mint jól válaszolni az egyébként nem túl nehéz kérdésekre, majd nyerni, és kiválasztani a napot, amikor belevetnéd magad a rock & rollba.

Kapcsolódó esemény

Játékunk véget ért! Szerencsés nyertesünk, aki minden kérdésre jó választ adott és a sorsoláson kiválasztásra került:

Molnár György (Nagyigmánd)


Gratulálunk! Nyertest e-mailben értesítettük!
A szórakozóhelyek vécés nénijeiről már dal is van

A szórakozóhelyek vécés nénijeiről már dal is van

A videós gagjeiről lett híres SzkiTon csapatról már kiderült, hogy szívesen kalandoznak a zenében is. Legújabb alkotásukban a vécés nénikre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vajon Whitney Houston rajongói is kiakadnak a hologram-turnén?

Arról még 2018-ban számoltunk be, hogy Amy Winehouse rajongói nem voltak elragadtatva a bejelentéstől, hogy a 2011-ben elhunyt sztár családja hologramként akarja megturnéztatni Amyt.

Dakota Johnson klipet rendezett szerelmének

A Coldplay a 2019 novemberében megjelent „Everyday Life" című albumán található „Cry Cry Cry" című dalhoz készítette el legújabb klipjét. A videót Cory Bailey és A szürke ötven árnyalatából megismert Dakota Johnson rendezték – ez utóbbi egyébként a banda frontemberének, Chris Martinnak a szerelme.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek