Budapest 2020. okt. 07. (20:00)
Jegyvásárlás

Blumen Therapie


Blumen Therapie

Laura, Roland, Benedek és Levente 2019 júniusában fejezték be tanulmányaikat a Bartók Béla Konzervatórium jazz-tanszakán. Már az első tanévben együtt zenéltek Lau quartet név alatt. 2018 októberében vált teljessé a zenekar Drippey Mátéval, aki ugyanebben az évben diplomázott a Zeneakadémia Jazz-tanszakán.

A névválasztás során kerülték az olyan zenekarneveket, melyek utalnak az egyik tagra, mivel fontosnak tartották az egyenjogúságot a zenében. Ezért sok keresgélés után a Blumen-re esett a választás, ami németül virágokat jelent. Néhány héttel később a Therapie szóval kiegészítve értelmét nyerte a név. A virágok a színességre utalnak, a terápia pedig a legigazabb dologra: az együtt zenélés mindnyájuk számára terápia jellegű.

Ez érződik a zenéjükön is. Többnyire modális jazzt játszanak, de folyamatosan kialakulóban van a saját zenei világuk. Akik inspirálják őket: John Coltrane, Sonny Rollins, Mccoy Tyner, Cecil Taylor, Thelonious Monk, Pat Metheny, Kurt Rosenwinkel, Brian Blade és így tovább.
Már rendelkeznek több saját számmal is, melyek dobosuk, Roland, és billentyűsük, Levente szerzeményei.

A zenekar 2018 októberétől zenél együtt.

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 1 200 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A K-pop banda tagjai multimilliomosok lesznek

A K-pop banda tagjai multimilliomosok lesznek

Részvénykibocsátásra készül októberben a BTS nevű dél-koreai fiúbanda mögött álló szórakoztatóipari cég, a Big Hit Entertainment.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ide nekünk az oroszlánt is! Magyar koncertfilm kapta a velencei fesztivál Arany Oroszlánját

A Concerto Budapest koncertfilmje nyerte a velencei televíziós fesztivál (Venice TV Awards) Arany Oroszlán díját az előadóművészeti filmek kategóriájában.

Kikalapált dalokkal jön a születésnapos Kalapács

November elején egyszerre két Kalapács kiadvány is napvilágot lát: "Világvégre" címmel egy vadonatúj stúdióalbum, 12 új Kalapács dallal, illetve "Kikalapált dalok" címmel egy nagyon különleges, 30 dalos dupla feldolgozás album, ahol 30 különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács dalt az elmúlt 20 év lemezeiről.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek