Budapest 2022. Oct. 14. (20:00)
Jegyvásárlás

Bolyki Sára & Várallyay Petra // ISON


Bolyki Sára & Várallyay Petra // ISON

Az októberi koncerten hangulatok, hangzások és hangolások színes kavalkádjára számíthattok Sóvidéktől Mingréliáig, a középkortól napjainkig, sok improvizációval és személyes hangvételű konferálásokkal.

Bolyki Sára & Várallyay Petra
Helyfoglalás érkezési sorrendben.
3 éves kortól szükséges jegyet váltani.

Sárát és Petrát számos felállásban és zenei környezetben hallhattátok már együtt az elmúlt tíz évben, most legújabb formációjukkal, a 2019-ben alakult ethno-jazz duójukkal érkeznek az ISON-ba. Műsorukban magyar, kaukázusi és balkáni népzenéket, régizenét és saját darabokat hallhattok összetéveszthetetlen, elsöprő erejű előadásban. Sára jazzénekesként a rögtönzés derűjét és szabadságát, népzenészként a sallangmentes és hiteles megszólalás melletti elköteleződést hozza magával, valamint grúziai tanulmányainak köszönhetően a kaukázusi lantot, a csongurit. Petra karakteres hegedülése egyszerre ritmus, dallam és harmónia. Zeneszerzői gondolkodása és a tőle megszokott perkusszív groove-ok a duó zenei világában is meghatározóak, biztos talajt teremtve a kreatív ötleteknek. A duó organikus összjátékával képes egy hangszerként megszólalni, a gazdag zenekari hangzást hallgatva viszont néha azért elgondolkodunk, hogy tényleg csak ketten vannak-e a színpadon.

Bolyki Sára - ének, csonguri
Várallyay Petra - hegedű, ének

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 2 000 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai...

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Az ABBA egykori tagjához kerültek Avicii felvételeinek szerzői jogai

A 2018-ban, 28 évesen elhunyt Avicii családja a zenész által készített mesterfelvételek, vagyis hivatalos eredeti felvételek szerzői jogainak 75 százalékát eladta a svéd Björn Ulvaeus, az ABBA zenésze által alapított Pophouse-nak, amely amúgy az ABBA Voyage műsort szervezi Londonban.

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
Új koncertek