Budapest 2022. Nov. 28. (19:30)

Dés László koncert - vendég Für Anikó és Mácsai Pál


Dés László koncert - vendég Für Anikó és Mácsai Pál

Ki ne ismerné a nagy Dés-slágereket: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! - és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten a legendás dalokon kívül hallhatók lesznek új szerzemények is mind színész vendégei, mind saját előadásában, szólószámok és duettek egyaránt.

Dés László koncertje - vendég: Für Anikó és Mácsai Pál

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, népszerű dalok és jazzlemezek sora fűződik nevéhez. Ki ne ismerné a nagy Dés-slágereket: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! - és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten a legendás dalokon kívül hallhatók lesznek új szerzemények is mind színész vendégei, mind saját előadásában, szólószámok és duettek egyaránt.

Dés László vendége ezúttal Für Anikó és Mácsai Pál lesz. Für Anikó, a kiváló színésznő énektudásáról már meggyőződhetett korábban a közönség, de Dés még nem dolgozott vele korábban. Mácsai Pál több közös produkcióban szerepelt együtt a zenésszel, bár leginkább irodalmi-zenei műsorokról beszélhetünk, koncerten még nem sokszor léptek fel közösen, vagyis bátran állíthatjuk, hogy különleges találkozásnak ígérkezik a három remek művész estje. Dés Lászlót ezúttal is igényesen összeválogatott tagokból álló zenekar kiséri, a nagyszerű muzsikusok a legjobb koncertzenészek közül valók. Ismét nem mindennapi zenei élmény várható!

ének, zongora, szaxofon - Dés László

Közreműködők:
basszusgitár: Boros Attila
dobok: Gyenge Lajos
ütőhangszerek: Horváth Kornél
billentyűs hangszerek: Sebestyén Áron
gitár: Sipeki Zoltán
vokál: Óvári Éva, Péter Barbara

Vendég: Für Anikó, Mácsai Pál

Rendező: Nők Lapja

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek