Mamma Mia!
Veszprém 2022. Oct. 08. (18:00)

Hrutka Róbert - Grecsó Krisztián: Ajtók


Hrutka Róbert - Grecsó Krisztián: Ajtók

A művészeti sokszínűség új keresztmetszetében találkozik egymással Hrutka Róbert zenéje és Grecsó Krisztián dalszövegei és prózája. A szerzők új oldalukról mutatkoznak be itt, a Lautitia Kóruscsaládnak írt hangszeres kórusművük egy egész estés műfaji fúzió, egyfajta oratórium, ami új távlatokat nyit; dalok, montázsok és prózák lélekemelő találkozása. Az Ajtók kórussal zengő dalai és történetei az énkeresésről, önmagunk megismeréséről szólnak. Feltárulnak egymás után a lélek nehéz kapui, és kiderül: titkaink vannak magunk előtt. A vágyaink, a múltunk, és néha még az érzéseinket, álmainkat is elzárjuk magunk elől.

Az est alkotói és előadói:

Hrutka Róbert – zeneszerző, zenei rendező (gitár, ének)

Grecsó Krisztián – író, dalszövegíró (gitár, ének)

Ölveti Mátyás – hangszerelés (cselló)

Lautitia Kóruscsalád (karnagy: Nemes József)

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb...

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Mit szólnál egy arénás Presser-nagykoncerthez?

A Fb oldalán közzétett bejegyzése szerint a legendás zenésznek nagyjából ugyanezt a kérdést tették fel... Vajon mit válaszolt? :)

A valaha celluloidra vitt leggyötrelmesebb jelenet – Hugh Grant utálta a táncolást az Igazából szerelemben

"Kiestem a ritmusból, főleg az elején, amikor a seggemet riszálom..." – sztár a mai napig morog amiatt, hogy táncolásra "kényszerítették" a filmben, amely nélkül 20 éve nincs karácsony.
Új koncertek