Mórahalom 2021. máj. 06. (19:30)

Kamarás Iván - "Egy Fess Pesti Este" koncert


Kamarás Iván -

KAMARÁS IVÁN KOROSZTÁLYÁNAK EGYIK LEGISMERTEBB ÉS LEGNÉPSZERŰBB SZÍNÉSZE. HITELES MŰVÉSZ, AKINEK KIVÁLÓ SZAKMAI KVALITÁSA ORSZÁGOS ISMERTSÉGGEL PÁROSUL.

AZ EGY FESS PESTI ESTE NEM EGY HAGYOMÁNYOS SZÍNÉSZ EST. A ‘20-60-AS ÉVEK LÜKTETŐ, MAGYAR (NEM CSAK FILM)ZENÉI A MAGYAR FIMGYÁRTÁS ARANYKORÁT IDÉZIK, A MAGYAR KULTURÁLIS ÖRÖKSÉG KINCSEIVEL,  OLYAN KÖZÖNSÉGKEDVECEKKEL, MINT A MESEAUTÓ, A KICSIT SZOMORKÁS A HANGULATOM,  A VILLA NEGRA, A FOGJ EGY SÉTAPÁLCÁT, MINDIG AZ A PERC ÉS ÍGY TOVÁBB.

A DALOK A MÚLTBA REPÍTENEK UGYAN, DE AZ EGY FESS BAND KIVÁLÓ ZENÉSZEI LEPOROLJÁK AZOKAT, GYPSY-SWING ÉS DIXIELAND LÜKTETÉST ADVA, DE  EREDETI SZÉPSÉGÜKET MEGŐRIZVE.  KAMARÁS IVÁN PEDIG A DALOK KÖZÖTT SOK-SOK KULISSZATTITKOT ÁRUL EL A KOR LEGNAGYOBBJAIRÓL. OLYAN TITKOKAT, AMELYEKET EGYETLEN ÉLETRAJZI KÖNYVBEN SEM OLVASHATTUNK, A SZÍNÉSZÖLTÖZŐK ÉS MŰVÉSZBÜFÉK FÉLTETT KINCSEIT. MINDEZT SOK HUMORRAL, A MINŐSÉGI SZÓRAKOZTATÁS JEGYÉBEN, AZ EST(E) JELMONDATA: NEVETÉS, KÖNNY, SÓHAJ ÉS EGYEBEK…

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az enyhítés

A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az...

A kormány úgy döntött, hogy az 5,5 millió oltás elérése után védettségi igazolvány nélkül is lehet szállodákba, éttermekbe, strandokra...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Moszkvában betiltották az 500 fősnél nagyobb rendezvényeket

Betiltotta az 500 fősnél nagyobb bel- és kültéri rendezvényeket az orosz fővárosban a koronavírus okozta járványhelyzet romlása miatt kedden Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester.

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még jövögetnek majd új nevek. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi Partfürdőn.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek