Budapest 2024. Nov. 06. (19:00)
Jegyvásárlás

Killer Queen


Killer Queen

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A nemzetközi kritikák önmagukért beszélnek:

"A koncertek, annyira valósághűek, amennyire csak lehetnek. Egy valódi Bohém rapszódia. Freddie él! A poplegenda visszatért közénk!"
The People

"A Killer Queen egy fantasztikus együttes. Sosem láttam egy teli arénát ennyire felrobbanni. Lehetett érezni a feszültséget a levegőben. Minden tökéletes volt...  Egy koncert, amire életem végéig emlékezni fogok."
VLT, Sundsvall Sweden

"Minden apró részletre odafigyeltek. A Killer Queen a legjobb Queen Show, amit valaha láttam."
Duncan Kennedy, BBC 1

"Félelmetesen valósághű. A show, a zene, a megjelenés, minden! Patrick Myers teljesen magával ragadta a tízezres Ahoy-i közönséget 3 és fél oktávos tenor hangjával. Az egész előadás tökéletes volt Myer irányítása alatt. A legjobb dolog a Queen óta! "
Der Westen

"Hihetetlenül hatásos volt, amikor a színpadra léptek! Délibáb vagy újjáéledés? A csapat, akiket a legjobb zenekarnak szavaztak meg, teljes sikerrel újraélesztette Freddie Mercury-t, mind megjelenésben, mind hangban. Teljesen azt hiszi az ember, hogy a Wembley Stadionban áll 1986-ban."
Voix Du Nord, Franciaország

"A Killer Queen abszolút lenyűgözött mindenkit a New York-i zenei bemutatón. A masszív tizenötezres tömeg hatalmas lelkesedéssel nézte, ahogy az együttes elhitette velük, hogy az igazi Queen játszik."
Kate Lock, BBC Yorkshire

"Patrick Myer felfoghatatlan pontossággal imitálta a Queen énekesét."
Baz Bamignoye, Daily Mail

"Attól a pillanattól fogva, hogy a színpadra léptek, az egész előadás félelmetesen valódinak tűnt. "Freddie Mercury" mindent beleadott szimbolikus sárga ruhájában, amit számos ruhacsere is követett. A közönség reakciója is teljesen begyakoroltnak tűnt. Mindenki úgy mozgott, ugrált, táncolt, ahogy kellett. Hihetetlen! "
The Scotsman

Jegyárak és információk

I. Árkategória : 12 900 Ft
II. Árkategória : 15 900 Ft
III. Árkategória : 19 900 Ft
IV. Árkategória : 24 900 Ft
Jegyvásárlás

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 300 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek