Budapest 2021. jún. 10. (20:30)

MARGÓ FESZTIVÁL / Závada Péter: Gondoskodás


MARGÓ FESZTIVÁL / Závada Péter: Gondoskodás

MARGÓ FESZTIVÁL / Závada Péter: Gondoskodás

20.30 Nagyszínpad

Közreműködők: Závada Péter és zenészbarátai, Dányi Krisztina, Ratkóczi Huba, Szelevényi Ákos és Szőke Szabolcs

„A takarítógépek hangja, mint a gyóntatófülkében
a férfiaké, akik busszal érkeztek a város felől.
Milyen volna, ha a beszédet egymás után hagynák abba:
előbb-utóbb kánonban hallgatnának.”

Bő órányi lassú alkonyulás, az események sodra a Gellért-hegytől Grönlandig: őszinte pazarlás verssel és zenével. Az új kötet szövegeivel az urbánus közegből a tág bioszférába utazhattok, ahol kafkai szimbólumok elevenednek meg a történelem romjai között. Vár rátok a templombelsők, sportpályák, recepcióspultok és a „vállalkozózöld” kanapék gazdag világa.
A Jelenkor Kiadóval közös program.


A járványügyi szabályokat figyelembe véve, a nézők és a közreműködők biztonságát szem előtt tartva az eseményeken való részvételhez védettségi igazolvány szükséges, a maszkviselést pedig az aktuális hivatalos járványügyi rendelkezéseknek megfelelően szabályozzuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Az ülőhelyek száma korlátozott.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei program a kínálatban

A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei...

Június 26-án rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, amelyen országszerte koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Buli van a BalatonParton – jön Fritz Kalkbrenner és a Nouvelle Vague is!

Nagyon úgy tűnik, hogy felpezsdül az élet idén nyáron az egykori pártüdülőben, mert először azt jelentették be, hogy a STRAND fesztivál költözik át Zamárdiból a Club Aligába, most pedig egy teljes programsorozatról kaptunk hírt, amely a BalatonPart nevet kapta.

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő Olivér megsegítésére csapott a húrok közé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek