Sirok 2021. júl. 10. (20:00)

Rákász Gergely - Lords of the Organ - Castle Edition


Rákász Gergely - Lords of the Organ - Castle Edition

Lords of the Organ – Castle Edition 

Már megszokhattuk, hogy Rákász Gergely koncertjei nem szokványosak, minden alkalommal valami újdonsággal rukkol elő. Így van ez most is: a nyitást követően a legbiztonságosabb körülmények között, szabadtéren élvezhetik az orgonajátékát, mégpedig a lehető legszebb hátterek előtt. Ehhez Magyarország frissen felújított kastélyainak és várainak udvarát választotta a művész. Így nemcsak a zenét és az orgonajátékát élvezheted, hanem ezeréves múltunkat, szép és kalandos történelmünket is megismerheted.

Az orgonaművész vár- és kastélyparki piknikre invitál: a koncertlátogatók biztonságos körülmények között, szabadtéren, a fűben leheveredve, egy pohár borral a kézben elengedhetik magukat, s hagyhatják, hogy Bach, Sosztakovics, Beethoven vagy Vivaldi dallamai magukkal ragadják.

A csodás helyszínek mellett a koncertműsor is igen változatos lesz, valamint minden helyszínen más művészt lát vendégül. Bemutatkoznak fiatal tehetségek, akiket a művész alapítványa támogat, színészbarátok, akik mint várurak köszöntik a koncertre érkezőket, de jönnek cirkuszi művészek is, hogy felelevenítsék a várkastélyok egykori életét.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kastélyházibuli újratöltve!

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

A Tankcsapda klasszikusa az idei Campus Fesztivál himnusza

A „Campus edition - Éld meg a pillanatot!" címre keresztelt szerzemény nem ismeretlen a zenekedvelők számára, ugyanis az alapja a Tankcsapda 'Ülj le mellém' című dala.

87 ezren fesztiváloztak a Campuson

A fesztivál nyitását nagy várakozás előzte meg mindenki részéről: a koronavírus-járvány miatt két éve nem volt nagy nyári fesztivál Magyarországon, idén a Campus volt az első, amelyet négy teljes értékű nappal szerveztek meg Debrecenben. Az eseményen a szervezők közlése szerint 87 ezren vettek részt.

Korda György is az EFOTT-on landol

A zenei szakma hazai krémje (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company) és a külföldi headlinerek (Scooter, Flo Rida) mellett a retró nagyágyúi is fellépnek az idei EFOTT-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek