Fonyód 2022. aug. 11. - 2022. aug. 14
Jegyvásárlás

RockBalaton 2022


RockBalaton 2022

A rendezvényt 2014 óta szervezzük meg minden év augusztusában Fonyódon. Idén az esemény 2022.08.11-14. között kerül megrendezésre. A fesztiválon színpadra lépnek a legismertebb magyar rockegyüttesek, feltörekvő tehetségek. Koncertjeinket a 14 éven aluliak – felnőtt kísérettel – ingyen látogathatják. A RockBalaton Fesztivál 2019-ben az Év Fesztiválja közönségszavazáson a 100.000 fő alatti látogatói létszám kategóriájában a megtisztelő első helyezést érte el a koncert.hu oldalon szervezett közönségszavazáson. Téged is vár augusztusban a RockBalaton! Itt légy önmagad!

 

Jegyárak és információk

5500 : 5 500 - 7 000 Ft Jegyvásárlás
Jegyvásárlás
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Hobo, Dés László, Kiss Tibi és nagyon sokan mások a Balatonnál

Hobo, Dés László, Kiss Tibi és nagyon sokan mások a...

Mintegy kétszáz program várja az érdeklődőket a Kultkikötőben a Balaton hat településén július 1-jétől. A régió legnagyobb szabadtéri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Jönnek a hollandok!

A következő három évben Budapest – Hollandia kiemelt kulturális partnereként – a korábbiaknál is több holland kulturális esemény befogadója lesz.

Kezdésnek ez több mint jó VOLT

Két fesztiválmentes év után sikeres 5 napot tudhat maga mögött a Volt teljes stábja. Bár kicsit rögös volt az út, hisz az utolsó pillanatban is akadtak problémák, de ha összességében nézzük, a végeredmény mindenképpen dicséretes! Jó volt végre újra együtt lenni Sopronban!
Új koncertek