8 év után újra Budapesten a Metallica!

2017/03/16  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Hosszú kihagyás után újra Metallica koncert lesz Magyarországon, a világ első számú metál bandája 2018. április 5-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

8 év után újra Budapesten a Metallica!

A Metallica ma bejelentette Hardwired… To Self-Destruct című új albuma világkörüli turnéjának európai állomásait, ami 2 bulival indul Amszterdamban, a Ziggo Dome-ban szeptember 4-én és 6-án. A teljes európai koncertkörúton a norvég Kvelertak lesz az előzenekar. A koncerthelyszínek listája végleges, nem kerülnek be további fellépések a turnéba.

Belépőket először a hivatalos Met Club tagok tudnak vásárolni március 21-én, kedden 10 órától, 24 órán keresztül. Minden tag maximum 2 jegyet vásárolhat. A hivatalos jegyértékesítés a teljes turnéra március 24-én kezdődik. További részletek a www.metallica.comoldalon.

Minden megvásárolt koncertjegy mellé ajándék Hardwired…To Self-Destruct album jár, választhatóan digitális vagy CD formátumban. A beváltás részleteit a jegyvásárlásnál kapott visszaigazolás fogja tartalmazni. Amennyiben a jegyvásárló már rendelkezik az albummal, úgy a lehetőség átruházható, ennek részletei a beváltási honlapon lesznek megtalálhatóak. CD formátum választása esetén a kiszállítási díjat a jegytulajdonos fizeti.

A zenekarral közösen a CID Entertainment 3 különböző VIP csomagot is ajánl a koncertekre, amelyek a prémium jegyek mellett olyan további különleges élményeket és szolgáltatásokat tartalmaznak, mint kapunyitás előtti bejutás lehetősége az arénába, a Memory Remains elnevezésű zenekari kiállítás megtekintése vagy találkozási lehetőség a bandával. További részletek a CID Entertainment honlapján, a budapesti koncert kapcsán pedig itt találhatók.

A Hardwired...To Self-Destruct album 2016. november 18-án jelent meg a banda saját kiadója, a Blackened Recordings gondozásában, és rögtön a slágerlisták első helyére ugrott az egész világon, több mint 800.000 példányt eladva csak az első héten. A lemez producere James Hetfield és Lars Ulrich mellett Greg Fidelman volt, az album pedig többféle formátumban is megvásárolható a www.metallica.com oldalon.

 

A Hardwired...To Self-Destruct album többek között az alábbi kritikákat kapta:

The New York Times

"A Metallica felvállalta a felnőttkort, visszanyerte zenéje keménységét, miközben elhagyja a fiatal banda kontrollálhatatlan imidzsét.”

Rolling Stone

“A Metallica »Hardwired« anyaga felvillantja a jó kis nyolcvanas évekbeli terrort.”

Decibel

"A Metallica tökéletesen egyensúlyozik az örökség, a hosszú élet és a meghosszabbítás között a Hardwired...To Self-Destruct albumukkal."

Kerrang!

"Ez a Metallica galvanizálta, megújította és újra felfedezte önmagát. Ez a legjobb anyag, amit a Fekete album óta csináltak? Igen."

The Guardian

"A Metallica elkészítette az elmúlt 25 évük legjobb lemezét."

NME:

"A Metallica egyszerre életerős és újító."

San Jose Mercury News

"A Metallica még egyszer le tudott tenni az asztalra egy olyan albumot, ami milliók életét és hangulatát határozza meg."

 

 


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek