Ezt kell tenned, hogy énekelhess az Arénában!

2017/06/30  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Miközben James Newton Howard élete első koncert turnéjára készül, felmerül a kérdés, ki fogja énekelni a híres dalt az Éhezők Viadalából a "The Hanging Tree" című dalt? Most pedig itt a lehetőség, hogy TE add elő egy komplett szimfonikus zenekar és egy teljes kórus kíséretével!

Ezt kell tenned, hogy énekelhess az Arénában!

 A filmben Jennifer Lawrence által énekelt altatódal lett a filmsorozat legismertebb slágere, a Billboard Hot 100-as listán pedig egészen a 12. helyig sikerült menetelnie.

A verseny, melynek során szeretnék megtalálni azt az énekest, aki el fogja énekelni ezt a dalt, ezennel elkezdődik. Ha 18 és 25 év közötti lány vagy és rendelkezésre tudsz állni a próbák és az előadások idejére,

EZT KELL TENNED:

1. Válaszd ki a helyszínt, ahol a meghallgatásra szeretnél jelentkezni.
2. Alaposan olvasd el és fogadd el a verseny szabályait.
3. Vegyél fel egy videót magadról, melyben a “The Hanging Tree” című dalt énekeled, 'a capella' stílusban (hangszeres kíséret nélküli előadásmódban), eredeti hangnemben. Fontos: a videó nem lehet hosszabb, mint 3,5 perc!
4. Töltsd fel a videót a Youtube-ra vagy Vimeo-ra, és küldd el a linket, valamint a kitöltött kérdőívet.

Első körben öt középdöntőst fognak kiválasztani helyszínenként, végül James személyesen fogja kiválasztani a nyertest!
Jelentkezés itt!

A dal "karaoké" verziója meg itt:


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek