Nem adta be a derekát a kiadónak – Adam Lambert saját zenével jött ki

2015/06/18  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

A hét elején megjelent Adam Lambert legújabb stúdióalbuma, a The Original High, amelyről egy hónappal a debütálása előtt másolták ki a Ghost Town-t, ami most már szépen hasít az európai és tengerentúli lejátszási listákon.

Nem adta be a derekát a kiadónak – Adam Lambert saját zenével jött ki

A nemrégiben kiadót váltott énekes (ez esetről érdemes tudni, hogy előző kiadója egy, a 80-as évek „slágereiből” összeállított feldolgozáslemezt készült kiadni vele, ami Adam Lambertnek egyáltalán nem tetszett, saját dalokat akart) Svédországban és más európai helyszíneken töltött hosszabb időszakot, és az ott szerzett inspirációkat beépítette az új dalokba. Némi house-os beütés, táncolható dalok, mégis nagyon érzékeny és megérintő témák kerülnek szóba.

Alapvetően szomorú, bár szerintem inkább intim hangulata van ennek az anyagnak, az előző (Trespassing) is tartalmazott néhány olyan dalt, ami beengedett Adam Lambert lelkébe, érezni, hogy nincs bezárva a saját kis világába, hanem megmutatja magát a közönségnek. Egyike azoknak az érzékeny művészeknek, akik bár nagyon viccesek, kedvesek a rajongókkal, a bennük lezajló vívódásokba és magányba, esetleg vágyaikba is beavatják őket. Talán ez lehet a titka annak, hogy Adam Lambert rajongótábora egyre nagyobb világszerte (na meg persze az európai turné a Queen-nel), és az a fantasztikus hang és színpadi jelenlét, amivel rendelkezik.

 Nekem már most a The Original High év egyik lemeze, mindenképpen rongyosra fogom hallgatni, amikor egy picit megpihenek a nyári fesztivál- és koncertdömpingben.


 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek