Menopauza 1170x180

Strand 2020: a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance kilogolt, de van másik!

Eddig reménykedtünk benne, hogy a Strand Fesztivál lesz az üdítő kivétel, ahol minden beharangozott külföldi sztárvendég rendben megérkezik, de sajnos a járvány miatt rengeteg előadó döntött a turnéja halasztása mellett. Így szegényebb lett a rendezvény 4 húzónévvel, de érkeznek új vendégek is.

Strand 2020
Strand 2020

Titkos produkcióval készül a Strand Fesztivál

50 plusz hazai zenekarral bővülve elkészült a Strand Fesztivál nagyszínpadának teljes beosztása. A szervezők minden eddiginél erősebb line-uppal várják a fesztiválozókat Zamárdiba augusztus 18. és 22. között.
 
Fotó: artnews.hu

Ellie Goulding és a Sum41 is a Balatonon Strandol idén nyáron

Újabb négy világsztár csatlakozott a Strand Fesztivál idei fellépőinek exkluzív társaságához, így már biztos, hogy Ellie Goulding, a Sum41, Dj Fresh és Wilkinson is a Balaton partján barnul a nyáron.
 
 
Fotó: Urban Islandz

BRÉKING! - Sean Paul lemondta SZIN-es fellépést

Úgy tűnik, az idén szinte minden fesztiválra jut legalább egy sztárfellépés lemondás, őrületbe kergetve ezzel a rajongókat, és a szervezőket egyaránt. Jelen esetben Sean Paul visszakozott a szombatra tervezett SZIN fesztes bulijától.
 
Már Sean Paul is visszatérő vendégnek számít itthon

Már Sean Paul is visszatérő vendégnek számít itthon

Tavaly a Velencei-tónál táncoltatta meg a közönséget, idén Szegedet választotta a jamaicai zenész Sean Paul, aki a SZIN 50-edik szülinapjának ajándéka lesz a rajongók számára.
 
fotó: The Sun

SZINesedik a program Szegeden

Az idén 50. évfordulóját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napok is bedobott a nagy hazai közösbe két sztárfellépőt augusztus végére. Egyikük sem újonc itthon, így biztos, hogy hangulatos bulikat raknak össze.
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek