Kevesen tudják, hogy mekkora utat tett meg a hírnévig – Komár Lászlóra emlékezünk

Kevesen tudják, hogy mekkora utat tett meg a hírnévig – Komár Lászlóra emlékezünk

Mégpedig az Újságmúzeum újabb remek írása alapján – a szerző engedélyével osztjuk meg veletek a megemlékezést. 2012. október 17-én aludt el örökre a magyar Elvis, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Mondd kis kócos, a No miss vagy éppen a Táncoló fekete lakcipők.
 
Cotton Eye Joe Komáromba megy

Cotton Eye Joe Komáromba megy

Az amerikai folk legendás alakja, Cotton Eye Joe lesz a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál „díszvendége”. A Rednex látványos show-val érkezik majd Komáromba, hogy a V8-as motordübörgést amerikai country muzsikával fűszerezze.
 
 
Amerika, rock and roll, koncertek, dögös csajok, féktelen szabadság: 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

Amerika, rock and roll, koncertek, dögös csajok, féktelen szabadság: 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

Valahogy úgy kell elképzelni, mintha ott találnánk magunkat egy amerikai kisváros kellős közepén, ahol minden lakónak állati jó verdája van, amit büszkén közszemlére is tesz. Akármerre néz az ember, vidám arcokat lát, akik önfeledten élik meg egy hosszú hétvégére az amerikai...
 
Komár Lászlóra emlékeznek a Kuplungban

Komár Lászlóra emlékeznek a Kuplungban

Hihetetlennek tűnik, de a magyar Elvis-ként emlegetett Komár László már öt éve nincs közöttünk, viszont a dalaira még a mai napig is szívesen ropják fiatalok és idősebbek egyaránt.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek