Báder Mari és Tánczenekara


HonlapNem ismert
Zenei stílusJazz/Blues
Báder Mari és Tánczenekara
A zenekar 1998-as megalakulása óta hétről-hétre nyújt feledhetetlen szórakozást az őket választó igényes, élő zenét kedvelő közönségnek. Évről-évre örömmel látják, hogy szerencsére még nem ment ki minden a divatból. Sőt! Igény van minden műfajra, így a No Stress Band repertoárjából Ön is bátran válogathat.

Hívja őket egy étterembe vagy pub-ba, bármilyen rendezvényre, céges bulira, egyetemi gólyabálra, születésnapi-, családi ünnepségre, vagy élete legszebb napjára, az esküvőjére.

A No Stress Band-től hallgathat kellemes háttérzenét, jazz standard-eket; felkérheti párját a legszebb örökzöld dallamokra, táncolhat a forró latin zenék ritmusára, vagy napjaink legjobb hazai- és külföldi slágereire, de bulizhat velük a legvadabb rock 'n' roll nótákra, rock- és blues legendákra egyaránt. Aki pedig egyszerűen csak "mulatni" szeretne, annak természetesen mulatós zenével is szolgálnak.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. A korábban bejelentett nevek mellett fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Össznépi Örömóda-éneklés lesz a Bazilikánál szombat este

Május 25-én este – vagyis az EP-választás előestéjén – kórusban éneklik majd el Budapest belvárosában az Örömódát, az Európai Unió himnuszát. Lehet csatlakozni!

Balesetet szenvedett Laár András – a mai koncert nem marad el!

Facebook-posztban értesítette a KFT együttes a rajongóit, hogy két napja baleset érte Laár Andrást.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek