Báder Mari és Tánczenekara


HonlapNem ismert
Zenei stílusJazz/Blues
Báder Mari és Tánczenekara
A zenekar 1998-as megalakulása óta hétről-hétre nyújt feledhetetlen szórakozást az őket választó igényes, élő zenét kedvelő közönségnek. Évről-évre örömmel látják, hogy szerencsére még nem ment ki minden a divatból. Sőt! Igény van minden műfajra, így a No Stress Band repertoárjából Ön is bátran válogathat.

Hívja őket egy étterembe vagy pub-ba, bármilyen rendezvényre, céges bulira, egyetemi gólyabálra, születésnapi-, családi ünnepségre, vagy élete legszebb napjára, az esküvőjére.

A No Stress Band-től hallgathat kellemes háttérzenét, jazz standard-eket; felkérheti párját a legszebb örökzöld dallamokra, táncolhat a forró latin zenék ritmusára, vagy napjaink legjobb hazai- és külföldi slágereire, de bulizhat velük a legvadabb rock 'n' roll nótákra, rock- és blues legendákra egyaránt. Aki pedig egyszerűen csak "mulatni" szeretne, annak természetesen mulatós zenével is szolgálnak.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg az idén 20 éves Ékszerelmére albumot

Legyen a Quimbynek halleluja – turnéval ünneplik meg...

De gustibus non est disputandum – mondja a művelt latin, vagyis az ízlésről nem szükséges vitatkozni, így reméljük, nem kerekedik parttalan vita...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

5 sláger metál feldolgozása, amit érdemes meghallgatni!

A metál zenekarok is szeretnek néha kísérletezni, és 1-1 popdalt saját stílusukra formálni, amiből érdekes eredmények tudnak születni. Íme 5 dal, amit szerintünk érdemes meghallgatnod zúzósabb feldolgozásban!

Az Apey & the Pea egy totál bugyuta név

Ezt a mondatot a nuskull.hu blogon olvastuk, csak nem tudjuk idézőjelbe tenni, mert a rendszerünk valami különös okból gyűlöli a címben az idézőjeleket. A blogbejegyzés annak az apropóján keletkezett, hogy a zenekar ily módon nincs többé: megváltak Apey & the Pea elnevezéstől.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek