Bekker Dávid


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Bekker Dávid

Bekker Dávid a balmazújvárosi zeneiskolában kezdett zongorázni. Tanulmányait kilenc évesen a Debreceni Egyetem zeneművészeti karának különleges tehetségek osztályában folytatja, majd tizenöt évesen felvételt nyer a budapesti Bartók Béla Konzervatóriumba.

Érettségi után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerez alapképzésben diplomát, majd a második évet követően ösztöndíjat kap a spanyol királyné magániskolájába (Queen Sophía College of Music), ahol a világhírű orosz zongoraművész, Dmitrij Baskirov tanítja. 2015-ben a Comói Nemzetközi Zongora Akadémia Ohio államban indított osztályában folytatja tanulmányait.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/david.bekker.12?fref=ts
 
Képtár
  • Bekker Dávid  kép 54395
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Jövőre ilyenkor veletek a Dürerben: Budapestre jön kedvencünk, a The Death South!

Jövőre ilyenkor veletek a Dürerben: Budapestre jön...

A The Dead South pedig most először Magyarországon – vagyis 2020. november 26-án a Dürer Kertben – is bemutatja, milyen az a whiskey és western...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Fenyő-ünnep Rockandrolliában

A karácsonyi ünnepek hosszú évek óta elengedhetetlen programja Fenyő Miklós év végi nagykoncertje az Arénában. A Fenyő Ünnep showműsor szervezői idén is fergeteges hangulatot és meglepetéseket ígérnek.

Kelis márciusban az Akváriumban főzi meg a közönségét

2020. március 3-án jubileumi turnéjának budapesti állomásaként érkezik az Akvárum Klubba az amerikai énekes, dalszerző és séf Kelis, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Trick Me vagy a Milkshake.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek