Bekker Dávid


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Bekker Dávid

Bekker Dávid a balmazújvárosi zeneiskolában kezdett zongorázni. Tanulmányait kilenc évesen a Debreceni Egyetem zeneművészeti karának különleges tehetségek osztályában folytatja, majd tizenöt évesen felvételt nyer a budapesti Bartók Béla Konzervatóriumba.

Érettségi után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerez alapképzésben diplomát, majd a második évet követően ösztöndíjat kap a spanyol királyné magániskolájába (Queen Sophía College of Music), ahol a világhírű orosz zongoraművész, Dmitrij Baskirov tanítja. 2015-ben a Comói Nemzetközi Zongora Akadémia Ohio államban indított osztályában folytatja tanulmányait.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/david.bekker.12?fref=ts
 
Képtár
  • Bekker Dávid  kép 54395
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nem mesél: muzsikál az erdő a Körösök völgyében

Nem mesél: muzsikál az erdő a Körösök völgyében

Gyulán és térségében, valamint Püspökfürdőn várja az érdeklődőket szeptember 27. és 29. között a Muzsikál az erdő a Körösök völgyében...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

Meghalt Gallai Péter

A Piramis zenekar a Facebook oldalán közölte a szomorú hírt, egyúttal ígéretet tettek arra, hogy a szombati "ifiparkos" koncerten megemlékeznek zenész társukról.

24.hu: Feltámadt egy halott a metálzenétől

Egy halottnak nyilvánított férfi éktelen dörömbölése és rikácsolása futamított meg egy hullaházban próbáló ukrán metálzenekart – írja a hírportál.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek