Neoton 1000

Bekker Dávid


HonlapNem ismert
Zenei stílusKlasszikus
Bekker Dávid

Bekker Dávid a balmazújvárosi zeneiskolában kezdett zongorázni. Tanulmányait kilenc évesen a Debreceni Egyetem zeneművészeti karának különleges tehetségek osztályában folytatja, majd tizenöt évesen felvételt nyer a budapesti Bartók Béla Konzervatóriumba.

Érettségi után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerez alapképzésben diplomát, majd a második évet követően ösztöndíjat kap a spanyol királyné magániskolájába (Queen Sophía College of Music), ahol a világhírű orosz zongoraművész, Dmitrij Baskirov tanítja. 2015-ben a Comói Nemzetközi Zongora Akadémia Ohio államban indított osztályában folytatja tanulmányait.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/david.bekker.12?fref=ts
 
Képtár
  • Bekker Dávid  kép 54395
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Ezt rakta össze a Margaret Island a balatoni karanténban

Ezt rakta össze a Margaret Island a balatoni karanténban

A zenekar pár hete visszavonult a Balatonhoz, de ezt a klipet még sikerült a járvány kirobbanása előtt leforgatniuk, ez magyarázza a helyszínt –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Európa egyik legnagyobb fesztiválja bedobta a törölközőt

Most már biztos, hogy az egyik legjobban várt európai fesztivál, a Nova Rock is kénytelen kihagyni az idei szezont, ugyanis Ausztriában rendeletben meghosszabbították a tömeges rendezvényekre szóló tilalmat.

A magyar zenészek az élőzenés fellépésekből szerzik jövedelmük több mint 60 százalékát

Azzal mindenki tisztában van, hogy a járvány egyik legnagyobb vesztesei a szórakoztatóiparban tevékenykedők. A 2020-as év bevételi szempontból akkor is mínuszos lesz, ha esetleg nyárra már feloldják a korlátozásokat, erről nincs információnk, csak optimizmusunknak adtunk hangot. Ennek tudatában a Music Hungary Szövetség...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek