Neoton 1000

Betty Love


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop
Betty Love

Betty Love neve a SOHO PARTY-ból volt ismert először. Náksi Attilával és Dömötör Sándorral(Döme) olyan slágerek fűződnek a a SOHO PARTY zenei karrierjéhez, mint a "Kéz a kézben", a Nem számít", a "Gyere táncolj!", a "Szállj!", "Az éjjel soha nem érhet véget" és a nagy sikerű KFT-feldolgozás a "Balatoni nyár".

Betty a popcsapat feloszlása után szólókarrierbe kezdett, de továbbra is jó viszonyt ápolt és együtt dolgozott Náksi Attilával.

Betty szólókarrierjét a következő slágerek tették emlékezetessé: "Olyan,mint a méz", "Repülj tovább!", "Itt vagyok veled", "Tőled szép", "Fáj még a szó".

Popzenei karriejének csúcsát egy DJ Bobo-val közös duett jelentette, ami magyarul és angolul is megjelent("Mi az a szó?").

Betty ezek után a Pa-Dö-Dő-vel koncertezett, majd megszületett kislánya, akit 10 évig nevelt otthon. 2013-ban tért vissza, hogy a retro közönség újra halhassa a ma is remek saját slágereket és a SOHO PARTY-dalokat egyaránt.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/BettyLove.Hungary/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Unod a sorozatokat? Mutatunk 7 zenei témájú dokut!

Unod a sorozatokat? Mutatunk 7 zenei témájú dokut!

Feldmár András pszichoterapeuta azért ajánlja, "hogy minél több dokumentumfilmet nézzünk meg, mert mindegyik egy ajándék. Olyan értékes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Alicia Keys egy szál zongorával aratott sikert

A mindennapok hősei előtt tiszteleg Alicia Keys "Underdog" című dalának akusztikus verziójával.

Don't worry, be happy – és gyere Bobby McFerrin-koncertre!

Bobby McFerrin sokak számára „a fickó, aki a Don't Worry, Be Happyt énekelte”. Ő a szerzője és előadója ennek a majd' harminc évvel ezelőtt megjelent világslágernek, művészetének azonban ez csupán egy apró momentuma – erről koncertjén is bizonyságot adott tavaly a Müpában. Aki lemarad erről az estéről, most bepótolhatja!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek