Betty Love


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop
Betty Love

Betty Love neve a SOHO PARTY-ból volt ismert először. Náksi Attilával és Dömötör Sándorral(Döme) olyan slágerek fűződnek a a SOHO PARTY zenei karrierjéhez, mint a "Kéz a kézben", a Nem számít", a "Gyere táncolj!", a "Szállj!", "Az éjjel soha nem érhet véget" és a nagy sikerű KFT-feldolgozás a "Balatoni nyár".

Betty a popcsapat feloszlása után szólókarrierbe kezdett, de továbbra is jó viszonyt ápolt és együtt dolgozott Náksi Attilával.

Betty szólókarrierjét a következő slágerek tették emlékezetessé: "Olyan,mint a méz", "Repülj tovább!", "Itt vagyok veled", "Tőled szép", "Fáj még a szó".

Popzenei karriejének csúcsát egy DJ Bobo-val közös duett jelentette, ami magyarul és angolul is megjelent("Mi az a szó?").

Betty ezek után a Pa-Dö-Dő-vel koncertezett, majd megszületett kislánya, akit 10 évig nevelt otthon. 2013-ban tért vissza, hogy a retro közönség újra halhassa a ma is remek saját slágereket és a SOHO PARTY-dalokat egyaránt.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/BettyLove.Hungary/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Klipesőt zúdítottak ránk a magyar zenészek

Klipesőt zúdítottak ránk a magyar zenészek

Pályakezdők és milliós rajongótáborral rendelkező profik, sok pasi, egyetlen hölgy, hazugság, vallomás, szerelem, szerelem, szerelem – és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak – magyar csattanóval!

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Csipa énekelte fel a gyerekdalt, a huligánok pedig jót tettek

Egy gyerekeknek szóló bringás dalhoz készült videóklippel melengeti a novemberi hidegben didergő szíveket Major Eszter és a Hooligans Csipája – utóbbi azt is elárulta, hogy nem ez volt az első közös projektjük.

Minikoncertek öltöny és nyakkendő nélkül – szombaton lesz A zene éjszakája!

November 16-án, szombaton harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten A zene éjszakáját, amelyen 18 órától éjfélig a főváros nyolc frekventált szórakozóhelyén hallgathatnak komolyzenei koncerteket az érdeklődők. A fellépők között a Budapesti Fesztiválzenekar zenészei és Fischer Annie-ösztöndíjas muzsikusok is találhatók.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek