Betty Love


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop
Betty Love

Betty Love neve a SOHO PARTY-ból volt ismert először. Náksi Attilával és Dömötör Sándorral(Döme) olyan slágerek fűződnek a a SOHO PARTY zenei karrierjéhez, mint a "Kéz a kézben", a Nem számít", a "Gyere táncolj!", a "Szállj!", "Az éjjel soha nem érhet véget" és a nagy sikerű KFT-feldolgozás a "Balatoni nyár".

Betty a popcsapat feloszlása után szólókarrierbe kezdett, de továbbra is jó viszonyt ápolt és együtt dolgozott Náksi Attilával.

Betty szólókarrierjét a következő slágerek tették emlékezetessé: "Olyan,mint a méz", "Repülj tovább!", "Itt vagyok veled", "Tőled szép", "Fáj még a szó".

Popzenei karriejének csúcsát egy DJ Bobo-val közös duett jelentette, ami magyarul és angolul is megjelent("Mi az a szó?").

Betty ezek után a Pa-Dö-Dő-vel koncertezett, majd megszületett kislánya, akit 10 évig nevelt otthon. 2013-ban tért vissza, hogy a retro közönség újra halhassa a ma is remek saját slágereket és a SOHO PARTY-dalokat egyaránt.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/BettyLove.Hungary/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Magyar zenekar is fellépett a világ legnagyobb Beatles fesztiválján

Magyar zenekar is fellépett a világ legnagyobb Beatles...

Ismét Magyarország egyik legnépszerűbb Beatles tribute zenekara, a Bits képviselte Magyarországot és a magyar Beatles közösséget a világ...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Bazinagy retró buli lesz a III. Hal és Vadfesztiválon!

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg az ELTE Lágymányosi Campusánál a finom falatokkal, és koncertekkel tarkított Hal és Vadfesztivált, ahol idén a mulatós, és a retró lesz középpontban.

Napsütötte pop-punkkal indul az ősz - Zebrahead lemezbemutató koncert a Dürer Kertben

A Zebrahead hiper laza stílusban szállítja a kaliforniai életérzést napsütötte pop-punk dalaival. A csapat márciusban jelentette meg tizenharmadik lemezét Brain Invaders címmel, melyet szeptember 2-án nálunk is bemutatnak a Dürer Kertben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek