Betty Love


HonlapNem ismert
Zenei stílusPop
Betty Love

Betty Love neve a SOHO PARTY-ból volt ismert először. Náksi Attilával és Dömötör Sándorral(Döme) olyan slágerek fűződnek a a SOHO PARTY zenei karrierjéhez, mint a "Kéz a kézben", a Nem számít", a "Gyere táncolj!", a "Szállj!", "Az éjjel soha nem érhet véget" és a nagy sikerű KFT-feldolgozás a "Balatoni nyár".

Betty a popcsapat feloszlása után szólókarrierbe kezdett, de továbbra is jó viszonyt ápolt és együtt dolgozott Náksi Attilával.

Betty szólókarrierjét a következő slágerek tették emlékezetessé: "Olyan,mint a méz", "Repülj tovább!", "Itt vagyok veled", "Tőled szép", "Fáj még a szó".

Popzenei karriejének csúcsát egy DJ Bobo-val közös duett jelentette, ami magyarul és angolul is megjelent("Mi az a szó?").

Betty ezek után a Pa-Dö-Dő-vel koncertezett, majd megszületett kislánya, akit 10 évig nevelt otthon. 2013-ban tért vissza, hogy a retro közönség újra halhassa a ma is remek saját slágereket és a SOHO PARTY-dalokat egyaránt.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/BettyLove.Hungary/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta dalát a Rolling Stones-tól

A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta...

A 90-es évek egyik legnagyobb slágere volt a Bitter Sweet Symphony, rengeteg helyen hallhattuk, filmekben, reklámokban, és a rádió is agyonjátszotta....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Afrojack és a Dubioza Kolektiv is Szegedre tart

Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. A korábban bejelentett nevek mellett fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore Ganacci és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv.

Megteltek a koncertkompok – de NAGYON sok program van még a BALATONon!

Május 24-én a Zamárdi MOL Nagyon Balaton Teraszon José Padilla fellépésével és a Punnany Massif telt házas kompkoncertjével hivatalosan is elrajtolt a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek