Black Milk


Zenei stílusHip-Hop / Rap
Black Milk

Black Milk az ütemek és a rímek mestere, aki a igényes produkcióiról, bámulatos dalszövegéről és izgalmas koncertjeiről híres. Folyamatosan fejlesztette és bővítette hangzását és stílusát, miközben különböző közös produkciókban vett részt, Jack White-tól és Robert Glaspertől kezdve, saját zenekaráig a Nat Turner Bandig (Aaron "Ab" Abernathy billentyűk, Z Horton dobok és a Malik Hunteron basszusgitár). Mint producer, Black már több mint egy évtizede dolgozik együtt szülővárosának, Detroitnak a tehetségeivel, köztük Danny Brown-nal, és a legendás hip-hop csapattal, a Slum Village-dzsel, akikkel a pályája is indult, ugyanis ő is producere volt a méltán híres The Trinity albumnak. Több szólóalbuma is megjelent: Popular Demand (2006), Tronic (2008), Album of the Year (2010), No Poison No Paradise (2013) If There's A Hell Below (2014). Black Milk 2014-ben hangszeres zenészként turnézott az Egyesült Államokban és debütált Londonban a Boiler Roomban. Együttesével 2015-ben több mint 65 várost játszott végig Észak-Amerikában és Európában a Play Like Hell World Tour-on.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/blackmilk/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Nehéz az Arénától búcsút venni – Nem lesz idén Apostol-koncert

Nehéz az Arénától búcsút venni – Nem lesz idén...

Tízezer ember vásárolt jegyet az augusztus végi arénás nagykoncertre – nekik át kell állítani az ébresztőt 2021. március 7-re.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Egy kis kultúra: a kállai ínségdomb története

Ha már a kultúráról esett szó ma a FB-oldalunkon, álljon itt egy történet. Csak úgy, érdekességiből, ha a valósággal bárminemű egyezést mutatna, az csak a véletlen műve.

Nagyjából 300 zenekarnál rentábilis a garázskoncert-projekt

NKA Könnyűzenei kollégiumának kurátora szerint a kormány által közölt nagyjából 4,5 milliárd forint zenekaronként 10-15 "rendesgázsis" koncertre elegendő – ha nem akar mindenki részt venni benne. Ő egyébként a Sugarloaf-os Tóth Szabi, aki az Életforma oldalnak adott interjút, ebből idézünk részleteket:
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek