Black Milk


Zenei stílusHip-Hop / Rap
Black Milk

Black Milk az ütemek és a rímek mestere, aki a igényes produkcióiról, bámulatos dalszövegéről és izgalmas koncertjeiről híres. Folyamatosan fejlesztette és bővítette hangzását és stílusát, miközben különböző közös produkciókban vett részt, Jack White-tól és Robert Glaspertől kezdve, saját zenekaráig a Nat Turner Bandig (Aaron "Ab" Abernathy billentyűk, Z Horton dobok és a Malik Hunteron basszusgitár). Mint producer, Black már több mint egy évtizede dolgozik együtt szülővárosának, Detroitnak a tehetségeivel, köztük Danny Brown-nal, és a legendás hip-hop csapattal, a Slum Village-dzsel, akikkel a pályája is indult, ugyanis ő is producere volt a méltán híres The Trinity albumnak. Több szólóalbuma is megjelent: Popular Demand (2006), Tronic (2008), Album of the Year (2010), No Poison No Paradise (2013) If There's A Hell Below (2014). Black Milk 2014-ben hangszeres zenészként turnézott az Egyesült Államokban és debütált Londonban a Boiler Roomban. Együttesével 2015-ben több mint 65 várost játszott végig Észak-Amerikában és Európában a Play Like Hell World Tour-on.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/blackmilk/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Meghalt Benkő Dániel

Meghalt Benkő Dániel

A Ripost írta meg, hogy 72 évesen meghalt Benkő Dániel. A lap információ szerint a lantművész hirtelen rosszul lett, és bár hívtak hozzá...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Piac és Profit: Időpontot cserélhet a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound

Még akkor is meglepetten olvastuk a gazdasági lapban a fenti címet, ha a dolog senkit sem érhet igazán váratlanul, de abban szinte biztosak vagyunk, hogy amikor elfogyott az early bird jegyek nagy része, nem fognak változtatni, esetleg jövőre vagy a közeljövőben.

Falusi Mariann májusra összerakja magát

Falusi Mariann DARABJAIM címmel koncertet ad a Budapest Kongresszusi Központban 2020. május 7-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek