Black Milk


Zenei stílusHip-Hop / Rap
Black Milk

Black Milk az ütemek és a rímek mestere, aki a igényes produkcióiról, bámulatos dalszövegéről és izgalmas koncertjeiről híres. Folyamatosan fejlesztette és bővítette hangzását és stílusát, miközben különböző közös produkciókban vett részt, Jack White-tól és Robert Glaspertől kezdve, saját zenekaráig a Nat Turner Bandig (Aaron "Ab" Abernathy billentyűk, Z Horton dobok és a Malik Hunteron basszusgitár). Mint producer, Black már több mint egy évtizede dolgozik együtt szülővárosának, Detroitnak a tehetségeivel, köztük Danny Brown-nal, és a legendás hip-hop csapattal, a Slum Village-dzsel, akikkel a pályája is indult, ugyanis ő is producere volt a méltán híres The Trinity albumnak. Több szólóalbuma is megjelent: Popular Demand (2006), Tronic (2008), Album of the Year (2010), No Poison No Paradise (2013) If There's A Hell Below (2014). Black Milk 2014-ben hangszeres zenészként turnézott az Egyesült Államokban és debütált Londonban a Boiler Roomban. Együttesével 2015-ben több mint 65 várost játszott végig Észak-Amerikában és Európában a Play Like Hell World Tour-on.


Hírek és rajongók
https://www.facebook.com/blackmilk/
 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik...

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Zenész vagy? Hogy bírod a nyomást?

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Innovációs Alprogramja megbízásából kutatás indul a magyar könnyűzenészek testi-lelki állapotáról.

Egy Beatles-dal pár sort a minap elhunyt Peter Fondának köszönhet

A Blikkben olvastuk, hogy a Szelíd motorosok pénteken elhunyt sztárja 2000-ben elárulta a New York Postnak, hogy a Beatles egyik slágere neki köszönhet pár ütős mondatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek