Borbély Richárd


HonlapNem ismert
Zenei stílusMusical
Borbély Richárd

Gór Nagy Mária szini tanodában másodéves vagyok. 7 éve foglalkozom komolyan az énekléssel. A Madách színház pályakezdő színészeként a Jézus Krisztus szupersztár című rockoperában főpap szerepét játszom. Rendszeresen járok külföldre koncertezni. Főleg Németországba. Az országban 3 elismert énektanárhoz jártam, Oláh Sándor és V. Molnár Judit. Jelenleg Kővári Judit tanítványa vagyok.  17 évesen félprofi társulattal a Jézus Krisztus szupersztár főszerepét Jézust játszottam el. Mozgás színházban is dolgoztam.

  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.
 

Szólj hozzá!


3 hét múlva Budapesten a dEUS

3 hét múlva Budapesten a dEUS

Hét év után visszatér Budapestre az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai indie- és art rock csapata, a belga dEUS. A nagyhatású együttes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A tettes megvan, a Lamb of God gitárja még mindig sehol...

Ahogyan nemrég megírtuk, valaki ellopta a Lamb Of God zenekar gitárját és basszusgitárját egy phoenixi fellépés előtt. A tetteseket azóta sikerült lecsukni, a hangszereknek azonban nyoma sincs.

Sir Elton John sírt Cannes-ban a róla készült életrajzi film bemutatóján

A kötelező szmoking helyett a hátán ezüst strasszokkal díszített zakóban és szív alakú napszemüvegben érkezett Elton John csütörtök este Cannes-ba a róla készült életrajzi film, a Rocketman bemutatójára, a művet versenyen kívül vetítették a fesztiválon.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek